Ps. tak wiem połowa z was wolałaby ją zabić, przelecieć, wsadzić sobie w dupę, zjeść albo wszystko na raz

widać ze jakaś motop🤬da k🤬a i pewnie jeszcze wege teraz jakaś pop🤬lona moda jest na takie zachowanie nic dziwnego w końcu na świecie dominuje lewacko z p🤬damy roslinozercami na czele nie to co kiedys mezczyzna byl miezozerczo walczyl o swoje dominowaj odpady ludzkie ku chwale ludzkosci i boga a teraz jakies k🤬a socjale najniższa krajowa dla upośledzonym k🤬a jak zyc takiemu alfie jak ja !!!!!!!!!
podpis użytkownika
Q L I M A XJak ruda to ratowac! Jak szara to polozyc na ziemi i rozp🤬olic kamieniem!
Jebac szare wiewiorki. Szare wiewiorki to sk🤬ysyny. Rude sa wygryzane i powoli znikają.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*
Ach wiewiórczy rasizm. No to rasizm.. No cóż choć ja tam wiewiókowym expertem niejestem, ale czy te szare nie przepłynęly może na pontonach z afryki lub bliskiego wschodu? Bo jeśli tak, to pamiętaj że szczurowata wiewióra pejsata, je na te pontony wsadziła.