Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Rebelya TV - Paradoks równości płci
konto usunięte • 2013-11-26, 0:58
Norweski komik poszukuje prawdy...

Moim zdaniem wątek z mózgiem trochę po łebkach zrobili. Głównie ten komik wspomniał o genitaliach, a co się poniekąd z nimi wiąże to różne hormony w odmiennych u obu płci stężeniach, które "atakują" ich mózg, co wg. mnie może prowadzić do zmian w osobowości, myśleniu itd...

Swoją drogą, nie dziwi nikogo fakt, że pedały są takie zniewieściałe?
(geje nie muszą)

Mówią o tym dopiero w połowie filmu.

Myślę, że całkiem dobrze rozprawia się facet z mitycznym gender equality i innymi lewackimi gównami
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Varyz 2013-11-28, 1:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-28, 16:02 2
Czy ktoś może być tym zdziwiony? Przecież lewactwo nigdy nie ma podstaw naukowych, które mogłyby potwierdzić ich tezy. Zawsze są to ogólniki, słodkie pierdzenie, zrzucanie winy na kulturą, społeczeństwo, ciemnogród, religię, lub ewentualnie (w różnych przypadkach) na bogatych. Ogólniki, demagogia i populizm.

Co się dzieje, kiedy ktoś obala ich nienaukowe twierdzenia? Atakują. Zupełnie odbiegając od tego, nad czym są rozważania. Tak się dzieje zawsze.

A ta kretynka po prostu zrobiła mi dzień. Gość ją pyta o naukowe podstawy, które determinują jej tok rozumowania, a ona pieprzy o podstawach teoretycznych. Brak słów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 14:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 23:41
Ale sie wila i wykrecala jak jej cegla twardych dowodo walneli......tak to jest jak pseudo-naukowcy bez wiedzy oplacani bez homo lobby prowadza swoja kampanie, Baba to baba-chlop to chlop bylo jest i bedzie.

Tylko totalnie zadufani w sobie kretyni(spora czesc lewackiej strony) moze wymyslic sobie walke z natura jako cel i jeszcze wierzyc w to ze wygra. Wiara w bakłazana wladce swiatow jest bardziej sensowna niz to ze pokonasz nature.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 5:55
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem