Panowie z Ani Mru Mru recenzują książke Krzysia Ibisza " jak dobrze wyglądać po 40-tce " ..
po tagach nie znalazłem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass
2011-02-28, 5:30
up
To wolny kraj, a ja jak mi coś nie pasuje, to zmieniam kanał, albo nie głosuje na kaczora donalda.
konto usunięte
2011-02-28, 10:54
Ja myślę, że jednak Krzysiu dalej młodnieje i nastąpił okres ząbkowania, tylko czemu zęby wychodzą gdzieś na plecach rozpruwając łaszki? tego nie wiem
Cytat:
To wolny kraj, a ja jak mi coś nie pasuje, to zmieniam kanał, albo nie głosuje na kaczora donalda.
A co zrobić jeśli na innym kanale leci np Taniec z Gwiazdami edycja 999, Na wspólnej, M jak miłość itp a na wyborach masz opcję kaczor albo kaczka to co wtedy robisz?
konto usunięte
2011-02-28, 12:03
@wdupiemamnick nie wiedziałem, że Robert Górski jest członkiem Ani Mru Mru. Ogarnij się trochę nim napiszesz coś znowu.
konto usunięte
2011-02-28, 13:00
HondaH22: "A co zrobić jeśli na innym kanale leci np Taniec z Gwiazdami edycja 999, Na wspólnej, M jak miłość itp a na wyborach masz opcję kaczor albo kaczka to co wtedy robisz?"
Na wyborach jest dużo opcji. Ale większość ludzi jest ogłupiona przez media i wydaje im się że nie ma żadnych innych opcji poza tym przedstawianymi np. w TV.
konto usunięte
2011-02-28, 13:40
"po tagach nie znalazłem" bo nikt z wyjątkiem Ciebie takie gówna nie dodaje
ale Górski nie jest z Ani mru mru, tylko z kabaretu moralnego niepokoju
konto usunięte
2011-02-28, 14:48
ten drugi na bank jest z ani mru mru grats czlowieku idź połóż się na muszli i nakryj się deklem najlepiej obsranym <omfg>
konto usunięte
2011-02-28, 15:33
konto usunięte
2011-02-28, 15:46