👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Na filmiku ponoć są omawiane jakieś gry, ale niestety nie mam podzielności uwagi
Ja mam patrzyłem na wszystkie 4

Dr.Mengele napisał/a:
Jakieś gry? To MAFIA II, pedale.
Akurat Mafia 2 była gorsza niż wszyscy się spodziewali. Gra tworzona 7-8 lat, a pozbawiona praktycznie treści.
W Empire Bay nie było nic do roboty. Żadnych domów publicznych, kasyn czy banków, które można by poza trybem fabularnym obrabować, zadań pobocznych, które urozmaicały by rozgrywkę, budynków do których można wejść.. Nic.
A pedałem nie jestem, bo w przeciwieństwie do Ciebie patrzyłem na duże, jędrne cycki recenzentek

Mnie bardziej intryguje akcent ciemnowłosej. Mieszkanka brytyjskiego, szkockiego i australijskiego? O_o
@up
Po prostu australijski
A dziewczyny sztuczne, znudziło mi się już oglądanie takich. Wolę tę ruską z porannego filmiku
Po prostu australijski

A dziewczyny sztuczne, znudziło mi się już oglądanie takich. Wolę tę ruską z porannego filmiku

No proszę, właśnie skończyłem grać w Mafię II, wchodzę na sadola, a tu...

Jakoś nie pociągają mnie takie kobiety z głupkowatym i prostackim kokietowaniem, ubrane tak żeby jak najprościej dać do zrozumienia "jestem bankiem nasienia i mam cycki".
Oczywiście, w waszym mniemaniu jestem po prostu pedałem, bo nie podzielam waszych popędów, ale niech i tak będzie.
Oczywiście, w waszym mniemaniu jestem po prostu pedałem, bo nie podzielam waszych popędów, ale niech i tak będzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie