hahahahhahahahahhahhahahahahah p🤬l sie allah akbar . hahahahahhaha mistrz.
Halman napisał/a:
Dyżurny argument śniadego kebabmastera; "jestes rasista"...
i te kebabgirls; tureckie kiełbasiary...
cieszę się że nie kupuję i nigdy nie kupię tego gówna...
lepiej sobie bigosu naróbcie .
P🤬lisz, gość wygląda na buraka i po wnioskach drugiego klienta który mówi że nie wyciągał ze śmietnika tylko brał z talerza obok. Kebabgirls, tureckie kiełbasiary? jak dla mnie wyglądają normalnie i mówia grzecznie i składnie, skoro nie kupujesz tego gówna to nie kupuj i wp🤬laj swój bigos.
Ja rozumiem to tak ze wczesnien zrobil kebaba z frytkami na talerzu. Albo o jednego za duzo, albo pomylka, albo ktos nie odebral. I ten talerz lezal pod lada. NIkt tego nie jadl. Robil kebaba dla niego i przelozyl to mieso z talerza do jego porcji a frytki z surowka wyrzucil do smietnika.
Powinni być ukamienowani wraz z tymi durnymi laskami co lecą na ich "urodę". J🤬 k🤬y siekierami!!!
e4sYy_ napisał/a:
P🤬lisz, gość wygląda na buraka i po wnioskach drugiego klienta który mówi że nie wyciągał ze śmietnika tylko brał z talerza obok. Kebabgirls, tureckie kiełbasiary? jak dla mnie wyglądają normalnie i mówia grzecznie i składnie, skoro nie kupujesz tego gówna to nie kupuj i wp🤬laj swój bigos.
Wiesz co oznacza kebabgirls? To samo co twoja laska czyli szlaufa która obciaga przypalonym.
I tak ja tez bee wp🤬lał bigos, z garnka a ty żryj żarcie ze śmietnika... (i całuj swoją laske, mysle że wiesz o co chodzi)
Ty zalosna nagrywajaca p🤬do h🤬jowo ciągu super szmato
podpis użytkownika
Jebac lamusów
Żarcie jem tylko domowe, żadne dowozy czy sieciówki, zresztą żona gotuje takie cuda że na kebaba nawet nie spojrze

Nie jem tureckiego. Lepszy polski bigos, a jak mi się polskie przeje, to idę do znajomych snobów, którzy serwują BAJGOS.
Ja tam od 5-6 lat, się nie stołuje w takich barach, lepiej kupić sobie przyprawę, mięso i samemu zrobić, jest pełno przepisów na necie.
Co gościa który nagrywał, powinien najpierw sprawdzić, co oznacza słowo które wypowiada, a potem zastanowić się czy go używać, bo chwali ich boga, a myśli że im docina w ich języku.
Co gościa który nagrywał, powinien najpierw sprawdzić, co oznacza słowo które wypowiada, a potem zastanowić się czy go używać, bo chwali ich boga, a myśli że im docina w ich języku.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
Jechac z k🤬ami, czemu sje nie przyznaje ze jest resista, co w tym zlego k🤬a, jechac z k🤬ami
mihauek napisał/a:
A to chyba Gdańsk, pozdrawiam serdecznie
Tez mi sie wydaje ze Baltycka we Wrzeszczu.

Żol w c🤬j . niektórym się wydaje że w Polsce zjedzą za 2 dychy prawdziwe tureckie żarcie . beheheh .lepiej se biołej parzonej z chrzanikiem podjeść a nie jakieś ścierwo dziesięć razy podpiekane .