📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Ja rozumiem to tak ze wczesnien zrobil kebaba z frytkami na talerzu. Albo o jednego za duzo, albo pomylka, albo ktos nie odebral. I ten talerz lezal pod lada. NIkt tego nie jadl. Robil kebaba dla niego i przelozyl to mieso z talerza do jego porcji a frytki z surowka wyrzucil do smietnika.
Żarcie jem tylko domowe, żadne dowozy czy sieciówki, zresztą żona gotuje takie cuda że na kebaba nawet nie spojrze

Nie jem tureckiego. Lepszy polski bigos, a jak mi się polskie przeje, to idę do znajomych snobów, którzy serwują BAJGOS.
Ja tam od 5-6 lat, się nie stołuje w takich barach, lepiej kupić sobie przyprawę, mięso i samemu zrobić, jest pełno przepisów na necie.
Co gościa który nagrywał, powinien najpierw sprawdzić, co oznacza słowo które wypowiada, a potem zastanowić się czy go używać, bo chwali ich boga, a myśli że im docina w ich języku.
Co gościa który nagrywał, powinien najpierw sprawdzić, co oznacza słowo które wypowiada, a potem zastanowić się czy go używać, bo chwali ich boga, a myśli że im docina w ich języku.

mihauek napisał/a:
A to chyba Gdańsk, pozdrawiam serdecznie
Tez mi sie wydaje ze Baltycka we Wrzeszczu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie