Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2021-01-16, 2:45 2
I te k🤬a karynki co nie dostały się do żabki to u brudasa za sprzedawcę i adwokata robią. Wyj🤬 brudasa razem z tymi k🤬ami poza granicę.
Zgłoś
Brudnyciapak 2021-01-16, 3:19
ten jego ziomek obok ma wyj🤬e w niego i jest przeciwnikiem dawania miesa ze smietnika
Zgłoś
Pedofilek 2021-01-16, 5:24 1
Jak wam nie smakuje to nikt wam nie każe szurać tego żarcia rasiści p🤬leni. Żarcie sobie żarcie z Biedronki biedaczki polaczki ha tfu wam na ryj
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-16, 7:48 1
Ojej ojej już się husaria odezwała z bigosem i zasadami "hurr durrr nie kupię". K🤬a nikt nie zmusza, a c🤬jowy lokal prędzej czy później sam się pogrąży i zastąpią go lepsi na rynku.
Zgłoś
skywalker75 2021-01-16, 8:25
Akurat w większości kebabów żarcie przygotowuje się na oczach klientów, i ciężko zrobić taką akcję. Więc jeżeli mamy zaufanie do składników, i chcemy jeść to mięso, to raczej nie ma szans żeby dostyc żarcie że śmietnika, albo podłogi. Co do filmiku to śmierdzi celową prowokacją.

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-16, 9:44 5
Najlepszy ten drugi turek spokojnie sobie stoi i pewnie myśli "a mówiłem debilowi żeby nie dawał ze śmietnika bo w Polsce tego nietoleruja "
Zgłoś
vicento 2021-01-16, 10:52 2
Brawo za wyjaśnienie brudasa. Leci piwo

podpis użytkownika

ddd
Zgłoś
D.Witekpoznan 2021-01-16, 13:08 3
J🤬 allaha i wszystkich c🤬tych brudasów, niech wyp🤬alają do siebie wybuchać.
Zgłoś
sir_Alex 2021-01-16, 14:16 2
Piciu1103 napisał/a:

Ty zalosna nagrywajaca p*zdo h*jowo ciągu super szmato

c🤬ty na sadistku... tego sie nie zpodziewałem
Zgłoś
maveric666 2021-01-16, 22:51 1
Nie kupować ,omijać główno z daleka
Zgłoś
polakwrocek 2021-01-17, 0:25
Przez ostatnie 15 lat jadłem kebab 1 raz , jak mnie rodzina w stolicy zaprosiła. Ale tam z dzieciakami ludzie łazili to raczej nikt nie chorował po żarciu.
Zgłoś
Gaiseric 2021-01-17, 16:43 1
Wiewór napisał/a:

Każdego dnia wstydzę się być Polakiem.

My też się wstydzimy że jesteś Polakiem.

Cytat:

Robactwo Europy. Rasiści, chamy i prymitywy bez kultury.

To się k🤬a robaku zrzeknij obywatelstwa i zap🤬laj za granicę w podskokach. Nikt po tobie płakał nie będzie.

Swoją drogą musisz się abraxus bardziej postarać, bo twój trolling coraz bardziej prymitywny i gówniany.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
willoo 2021-01-20, 17:17
bloodwar napisał/a:

Kto robił w jakimkolwiek biznesie restauracyjnym (począwszy od podrzędnej budki z hamburgerami z mikrofali, przez kebaby po 5cio gwiazdkowe cuda) ten wie, że czasami robi się na zapleczu różne czary-mary z jedzeniem Ja robiłem pół roku w pizzerni jako dowóz, jakbym miał sprzedawać klientom tylko pizze która NIE spadła na podłogę podczas kręcenia ciasta i była robiona wyłącznie ze składników nakrojonych w dniu sprzedaży to bym umarł z głodu Najgorsze mięso leci zawsze do pizz ostrych (bo wiadomo, ostre zabija smak i zapach) a najgorsze warzywka do wegetariańskich (nie wiem czemu - może uznają, że wegetarianie to podludzie i nie zasługują na świeżynkę
Z drugiej strony - jak ktoś zamówił i nie odebrał albo np. dostał nagle pilny telefon i zostawił cały talerz jedzenia to czemu marnować? Czym ono się różni od tego, co nakroi nam na świeżo z rożka?

życzę ci żebyś kiedyś dostał żarcie z zieloną flegmą od kelnera
Zgłoś
barney88 2021-01-25, 0:04
J🤬e brudasy
Zgłoś
wigan77 2021-01-25, 3:56
co za j🤬y burak "alah agbar" co za k🤬a tepak xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie