Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-23, 14:49 1
Chora trasa. Pomyłka tam mogłaby drogo kosztować.
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-23, 15:11 11
Kocham ten sport kocham rowery. I mimo że dokładnie rok temu se rozj🤬em kręgosłup i kolano , to nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mógł jeździć A dla wszystkich rowerzystów nie ważne czy downhill-owców, dirt-owców, freeride-rów,BMX-owców, street-owców czy kolarzy czy dla niedzielnych zwolenników jazdy rowerem - dla tych co kochają rowery - pioseneczka i Wesołych Świąt
Zgłoś
PaWeL1656 2012-12-23, 15:38
Zajek🤬abisty sport
Zgłoś
ganji 2012-12-23, 15:54
Kocham ten sport! Mam ciary ! - leci piwo
Zgłoś
JakiesGowno 2012-12-23, 18:18 1
rozumiem tych kolesi/babki w pełni to po porstu adrenalina to samo jest jak sie zap🤬la na mortorze ostatnio jak zapieprzałem na mojej ninji 600tce o mało co nie wyp🤬oliłem sie (było ślisko,lato) ahh od razu to uczucie powrócilo suchość w ustach niesamowicie szybkie tętno aż człowiek z uśmiechniętą mordą z pracy wraca do domu (wiek na moim profilu jest błędny mam 35 lat)
Zgłoś
malvo 2012-12-23, 22:45 2
@Dick
Produkt polski
Zgłoś
Rhumun 2012-12-24, 22:45
Ale się wszyscy jarają tym GoPro...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 23:14
@up Jakie jarają? To poprostu dobra kamerka, a że twórcy wydali w c🤬j kasy na jej promocję, która swoją drogą sie udała to ich sprawa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 23:16 1
Piwo za onboard z łopaty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-24, 23:56
Ktoś się orientuje, skąd właściciele marki Red Bull mają kasę na te wszystkie eventy?
Jakoś się mi nie chce wierzyć, że tylko ze sprzedaży tego jednego napoju.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-25, 0:13
Widzę, że rowerzyści wreszcie nauczyli się nosić ochraniacze na zęby
Zgłoś
Encor3 2012-12-25, 1:46 2
BASE jak dla mnie górą ale gusta i guściki
Zgłoś
Red. 2012-12-25, 1:46 1
@Beziq, "Według nieoficjalnych informacji, mówi się ze Red Bull przeznacza na promocję i reklamę ok. 30 % przychodów firmy. Warto dodać ze przychód w roku 2009 wyniósł ok. 3,3 mld dolarów (13 mld. zł)." Do najbiedniejszych nie należą
Zgłoś
John Deere 2012-12-25, 13:42
Zna ktoś tytuł tej muzyki w tle ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem