Wyśmiał posła z PO, ojej.
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-05-12, 23:08 ]
tagi poprawione
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-05-12, 22:25
Koleś po lewej nie łapie fazy

Sztywniak, jak ta cała superstacja
ale z tagami to srogo doj🤬eś
Kupić jeszcze kilka samolotów, wj🤬 do nich wszystkich redaktorków i złodzieji polityków, a potem rozkoszowac się zacnymi p🤬lnięciami o ziemie
konto usunięte
2011-05-12, 23:04
androgenius napisał/a:
ale z tagami to srogo doj🤬eś
No nie, lepiej doj🤬 trzy tagi mające tyle wspólnego z zamieszczanym materiałem co wieża kontroli lotów z upadkiem TU-154 a potem - k🤬a - każdy temat leci do "było.pl" bo nie idzie w szukajce znaleźć.
konto usunięte
2011-05-12, 23:26
do teleexpresu go dajcie to będzie ostro
jak się zmieszał gdy usłyszał o seksie, prawiczek jeden
konto usunięte
2011-05-13, 1:35
@up
w PO nie ma prawiczków. To nie wiesz, że oni wszystkich już wyr🤬ali ?
konto usunięte
2011-05-13, 8:10
j🤬y się chwali że tyle kasy poszło na drogi... chyba k🤬a do ich kieszeni bo widząc te drogi to nie ma lepiej... za kilometr drogi liczą sobie kilkanaście milionów zł !!! przecież to ścierwo kradnie w żywe oczy
Cytat:
To nie wiesz, że oni wszystkich już wyr🤬ali ?
nie oglądam telewizji niestety, widać dużo ciekawych rzeczy mnie omija
Jak nad może leciałem autostradą całe 40 km/h to stwierdzam: podnieśli prędkość że uuu pewnie teraz lecą 45 km/h
konto usunięte
2011-05-13, 10:03
niech ta "superstacja" spieeeeeeerdala, dziennikarz ma dziury na bani fest
Kupuję dwie kawy - jedną za 4 złote, drugą za 15, obie są takie same, różnią się tylko ceną bo sprzedają je dwie różne osoby. Albo jedną kawę kupuję za 5 zł, drugą za 5 zł - pierwsza jest jednak prawdziwą kawą, druga lurą kawopodobną. Politycy i samorządowcy mają wybitnego nosa do wybierania najgorszych i najdroższych opcji. W innym kraju te drogi kosztowałyby o conajmniej połowę taniej bez konieczności remontu po 3 latach....
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Jak nad może leciałem autostradą
Może lecę nad morze a morze nie?
Superstacja to taki telewizyjny tabloid... Poza paroma programami ofc. A ten typ po prostu zachował się w tym wywiadzie jak totalny cham. Ja rozumiem, że można prowadzić rozmowę w żartobliwym, luźnym stylu, ale to co gościu zrobił, jak dla mnie przekroczyło granice dobrego smaku.