Nie spałem najlepiej tej nocy, więc zrobiłem sobie poranną kawę z RedBullem zamiast wody. Byłem w połowie drogi do pracy kiedy zorientowałem się że nie wziąłem samochodu.
*tak naprawdę nie mam samochodu.
podpis użytkownika
"Ludzie byli sobie kiedyś bliżsi, broń nie niosła tak daleko."
"Po co mam się kłócić z człowiekiem jeśli mogę go zabić?"
@atomus to już tak gwoli ścisłości ile masz kilometrów do roboty?
A................U
2013-10-17, 8:06
Yanuha napisał/a:
@atomus to już tak gwoli ścisłości ile masz kilometrów do roboty?
Przeczytaj może najpierw mały druczek geniuszu, co???
B................t
2013-10-17, 9:22
za mały druczek zawsze kaktus w dupe
Jak ma się samochód w skali 1:28 to nie dziwię się, że go zapomniałeś.
k................1
2013-10-17, 13:16
setny raz to samo jak kitajce
k🤬a co zobaczą na kwejku to muszą tu wstawić
M................n
2013-10-17, 13:28
podoba sie wam to? strasznie to c🤬jowe jest
_................_
2013-10-17, 13:34
MonroeHutchen napisał/a:
podoba sie wam to? strasznie to c🤬jowe jest
Nie jest "c🤬jowe". Jest wręcz genialne
@Converter
A skad Ci sie k🤬a ten 'atomus' wzial?
podpis użytkownika
Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
jakie nudne trzeba mieć życie, by szukając poklasku wśród anonimowych internautów, przepisywać mierny kawał z jednego portalu na drugi?
m................e
2013-10-17, 14:24
Jestem kierowcą tira. Rano piłem podobną, z tą róznicą że mi się feta z cukrem poj🤬a. Byłem w połowie trasy jak zorientowałem się że nie wziąłem ciągnika.
@dziarski
Lepiej usiądź bo poznasz teraz okrutną prawde, na sadistic większość tematów jest z innych portali. Pewnie jesteś zaskoczony. Gdyby na tej stronie wszyscy wrzucali tylko własne materiały to zamiast 8420 stron mielibyśmy ich 84. Dodanie tego kawału zajeło użytkownikowi mniej czasu niż tobie napisanie komentarza. Jest jeszcze jedna mała różnica jego kawał rozbawił kilkadziesiąt osób a twój komentarz nie wniósł nic. Jak nudne musisz mieć życie, by szukając poklasku wśród anonimowych internautów, napisać mierny kawał o czarnych lub historie swojego dziadka który oszukiwał na egzaminach.
Uśmiechnąłem się piwo leci
True story. Dzisiaj wyszedłem z pracy i dopiero za bramą się zorientowałem, że przyjechałem samochodem. Muszę ograniczyć kawę