👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nic wielkiego, tylko gość po prostu wie co miał zrobić. Gdy przy nagłym zwrocie zarzuca ci tyłek, musisz zrobić kontrę kierownicą w stronę właśnie uciekającego tyłu. Tutaj pomógł mu jeszcze komputer pokładowy i systemy auta ustabilizować pojazd. Od tyle.
wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie
Pozdro
wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie

Pozdro
Ja tu widze typa w luksusowaj terenówke Toyocie Land Cruiser 100
ze stałym napędem 4x4 i wszystkimi systemami bezpieczeństwa jakie można sobie wymyślić.
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...
ze stałym napędem 4x4 i wszystkimi systemami bezpieczeństwa jakie można sobie wymyślić.
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie