i trza przyznać że autor filmu spojrzał w lusterko!
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Debil nie potrafi się patrzeć poza auto przed nim a wy się nim jaracie... K🤬a, ile kilometrów przejechaliście za kierą, 0.001?
nic wielkiego, tylko gość po prostu wie co miał zrobić. Gdy przy nagłym zwrocie zarzuca ci tyłek, musisz zrobić kontrę kierownicą w stronę właśnie uciekającego tyłu. Tutaj pomógł mu jeszcze komputer pokładowy i systemy auta ustabilizować pojazd. Od tyle.
wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie
Pozdro
wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie

Pozdro
Wyminięcie =/= ominięcie

podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
Ja tu widze typa w luksusowaj terenówke Toyocie Land Cruiser 100
ze stałym napędem 4x4 i wszystkimi systemami bezpieczeństwa jakie można sobie wymyślić.
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...
ze stałym napędem 4x4 i wszystkimi systemami bezpieczeństwa jakie można sobie wymyślić.
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
@Facet 85 urósł Ci już fiut od tych przechwałek ? Znawca wszystkiego, a przyszło by co do czego, to wyp🤬oliłby w tego merola szybciej niż by pomyślał... przynajmniej na harda coś by było

Gdybym to ja jechał samochodem z kamerka i w środku siedziałaby moja kobieta brzmiałoby to mniej więcej tak:
-poj🤬o cie k🤬a? Z dzieckiem jedziesz, nie widzisz, że jakiś poj🤬iec jedzie to zamiast go puścić to się k🤬a ścigasz.
-poj🤬o cie k🤬a? Z dzieckiem jedziesz, nie widzisz, że jakiś poj🤬iec jedzie to zamiast go puścić to się k🤬a ścigasz.

nsbikescom napisał/a:
@Facet 85 urósł Ci już fiut od tych przechwałek ? Znawca wszystkiego, a przyszło by co do czego, to wyp🤬oliłby w tego merola szybciej niż by pomyślał... przynajmniej na harda coś by było
![]()
Nie wiem skąd u takich jak ty tyle bezinteresownej złości... Chłopak jedynie powołał się na swoje doświadczenie, nie zaś żądał pokłonów i peanów.
Boli cię to, że inni mogą rozwijać swoje zainteresowania?