👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IcoJaRobieTu napisał/a:
Piszesz o psie, czy ruskim?
o obu

Refleks to tu kwestia drugorzędna. Po prostu ten sternik z ruskoidalną facyjatą jako jedyny na tym pokładzie potrafi używać mózg (?) i analizować ciąg przyczynowo-skutkowy. Widzi sierściucha, który beztrosko się wychyla za burtę i blond Katerine z 25 IQ (5-żarcie, 5-sranie i szczanie, 5 -nie wyjadanie swoich odchodów, 5-wyciąganie ręki do portfela ojca lub Ivana i ostatnie 5 do rozmnażania się i obsługi „lufy” Ivana). Był więc w pogotowiu prawą ręką, niczym szeryf w czarnej dzielnicy na rewolwerze.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Refleks to tu kwestia drugorzędna. Po prostu ten sternik z ruskoidalną facyjatą jako jedyny na tym pokładzie potrafi używać mózg (?) i analizować ciąg przyczynowo-skutkowy. Widzi sierściucha, który beztrosko się wychyla za burtę i blond Katerine z 25 IQ (5-żarcie, 5-sranie i szczanie, 5 -nie wyjadanie swoich odchodów, 5-wyciąganie ręki do portfela ojca lub Ivana i ostatnie 5 do rozmnażania się i obsługi „lufy” Ivana). Był więc w pogotowiu prawą ręką, niczym szeryf w czarnej dzielnicy na rewolwerze.
Dokładnie tak... i jeszcze specjalnie ćisnoł w niewiaste z impetem żeby pokazać że żyjątko jest nic nie warte dla niego i robi to tylko aby dostać się do krocza
Pomijając fakt, że kompletnie minąłeś się ze znaczeniem słów kolegi którego cytujesz, bo przy pomocy sarkazmu trafił w sedno narodu ukraińskiego, to i tak się ciekawie czytało. Niestety dopiero parsknąłem śmiechem jak przeczytałem:
To już było tak groteskowe, że nie wytrzymałem xD
Kicosławek napisał/a:
(....)
Wrzucenie dorosłego w płomienie ogniska na polanie leśnej, wokół którego ukraińskie dziewczęta śpiewały i tańczyły przy dźwiękach harmonii.
(...)
To już było tak groteskowe, że nie wytrzymałem xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie