Szanujmy czarną kulturę
I na to idą te miliardy z różnych fundacji i programów rządowych zachodnich państw na szkoły, jedzenie i pomoc medyczną aby taki bambo zamiast się uczyć w szkole to obniżał sobie, i tak już niskie, IQ waląc się po łbach...
Ich powinno się zostawić w spokoju samym sobą i nie pomagać. Najsłabsze jednostki które nie są wstanie samodzielnie egzystować wymrą a najsilniejsze MOŻE odbudują te gówniane kraje bo póki są nauczeni od małego, że ten wielki zły biały zawsze im sypnie hajsem to nic nie robią aby poprawić swoje zapyziałe kraje.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wpisz sobie na YT 'slapping contest' i zobacz ilu białych podludzi robi to samo.
I wyjmij tego czarnego k🤬sa z dupy, bo chyba bardzo cie uwiera
Ale wiesz, że oni się nie biją, prawda?
@up
No nie biją się tylko walą z w pysk z liścia co nie zmienia faktu, że dla mózgu nie różni się to od ciosu.
podpis użytkownika
@up przecież bijatyki w Bollywood są bardziej realistyczne...
Pewnie poza kadrem siedzi jeden nygus i dziurawym japonkiem wali o stół dla efektu dźwiękowego...
@up
Ej ej ej k🤬a synek! Od bollywood to ty się mnie tutaj odp🤬l! Nie ma takiego bicia! Koniec imprezy!
podpis użytkownika
Szanujemy czarna cooo????
Ja bym wziął z nich przykład i wprowadził taką ceremonię podczas otwarcia obrad Sejmu RP.
konto usunięte
2018-01-06, 12:27
dla mnie zajebiste, mozna się pośmiać
Velture napisał/a:
Ej ej ej k🤬a synek!
Alimenty chcesz płacić?
konto usunięte
2018-01-06, 14:01
mygyry masz wszystko na papierze, lepsze to niż 500+
Ja tam uważam, że takie zajęcia w Afryce mają swój sens i swój zamierzony cel.
Dzięki nap🤬laniu po pysku sąsiada i nadstawianiu drugiego policzka, Pan Murzyn uczy się panować nad agresją.
Być może dzięki tym zajęciom znajdzie jakąś alternatywę od ludobójstwa w sąsiedniej wiosce i zrozumie, że przemoc i morderstwo jednak są krzywdzące dla innych.
to jest "Praca w grupach", dosyć powszechna metoda dydaktyczna
Velture napisał/a:
Ich powinno się zostawić w spokoju samym sobą i nie pomagać. Najsłabsze jednostki które nie są wstanie samodzielnie egzystować wymrą a najsilniejsze MOŻE odbudują te gówniane kraje bo póki są nauczeni od małego, że ten wielki zły biały zawsze im sypnie hajsem to nic nie robią aby poprawić swoje zapyziałe kraje.
Błąd. Ten "zły" Biały sypie im groszem, żeby właśnie nie zaczęli myśleć. Problemy zaczęłyby się jakby myśleli. Zresztą tą samą socjotechnikę wciskają nam nasze własne rządy. Zwyczajnie, nikomu kto ma władzę nie są potrzebne duże ilości myślących.
bije Kuba do Jakuba, każdy ma swoją wersję