👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lobo24 napisał/a:
Orientuje się ktoś do jakiego wieku można przeprowadzać aborcję?
Za Odrą do 65 lat włącznie.
Słodkie. Niech rzuci kamieniem, kto za dzieciaka nie miał podobnych pomysłów. A jeśli ktoś rzucił, to smutne miał dzieciństwo

swiety_piotr napisał/a:
Słodkie. Niech rzuci kamieniem, kto za dzieciaka nie miał podobnych pomysłów. A jeśli ktoś rzucił, to smutne miał dzieciństwo
Ja, na ten przykład nauczyłem swojego owczarka niemieckiego tego szlachetnego pozdrowienia, kiedyś przy gościach się sobie z pieskiem pohailowaliśmi.
Co ciekawe owczarka wcale długo uczyć nie musiałem, widocznie skojarzył że to komenda w stylu: podaj łapę i załapał w lot.
Albo miał to we krwi.

Dzisiaj napisał/a:
Uuu temat w sam raz dla tvnu.
Raczej temat dla TVP o tworzeniu Hitlerjugend na zgniłym zachodzie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie