👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

shootinputin napisał/a:
Z jakiego to filmu?
wpisz sobie w you tube: "Za chwilę dalszy ciąg programu" lub "Komiczny odcinek cykliczny"
Nie jest to film ale krótkie filmiki

Ostatnio rejestrowałem akurat i nie zgadzał się im rok produkcji w papierach z rokiem produkcji w ich kompie. Musiałem jechać do innego warsztatu, gdzie wszystko było cacy. Do tego zapłaciłem jak za zwykły przegląd a był to pierwszy bo autko sprowadzone.

Wesoły napisał/a:
No to cię wyr🤬ali a ty się jeszcze cieszysz.Do tego zapłaciłem jak za zwykły przegląd a był to pierwszy bo autko sprowadzone.
![]()
Sam mam auto sprowadzone i od 10 lat jeździ z identycznie przeciętą blachą z tyłu i czerwonymi migaczami:) Tylko przeglądy są droższe średnio o flaszkę

Za dziurę w progu, rdzę na podwoziu, brak niektórych świateł, ręcznego hamulca, zasadniczego hamulca na tylną oś, luzy w układzie kierowniczym, wahacze, klejony wydech, dziurawy bak.
^ Wklej zdjęcia wszystkich samochodów na rynku produkowanych i się zapytaj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie