👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sunday napisał/a:
Krzywizna banana
Nananananana

Niby taka "sadolowa deskop🤬da" A zachował się jak mężczyzna.
Szacun i szybkiego powrotu na deskę.
Wincyj takich filmików panie.

Wincyj takich filmików panie.

Chłopaki mocno się starają aby były dobre materiały na sadola. Chwała im za to.
Dobrze tak c🤬jowi oby ta łapa długo bolała i krzywo się z rosła albo w ogóle się nie z rosła
Nie wygłupiajcie się za nadto ... pozniej są ogromne konsekwencje. Jeden goscio miał pecha, szedł po zamarzniętej rzece i się pośliznął , w rezultacie: złamana kość w nodze (piszczelowa i strzałkowa). Potworna operacja, wiercenie wzdłuż kości (tam gdzie ten szpik), jakieś druty, a na finał chyba z pół roku czy rok wyjęte z życiorysu.
I tak skończył na desce (noszach) z kółkami. Wychodzi, że każdy zabierany przez ambulans jest skateboardzistą.

Super! Skejto-skakanka! Uwielbiam takie innowacje w sporcie!
Musi jednak trochę dopracować technikę zanim pojedzie na olimpiadę
Musi jednak trochę dopracować technikę zanim pojedzie na olimpiadę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie