👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sunday napisał/a:
Krzywizna banana
Nananananana

Chłopaki mocno się starają aby były dobre materiały na sadola. Chwała im za to.
Nie wygłupiajcie się za nadto ... pozniej są ogromne konsekwencje. Jeden goscio miał pecha, szedł po zamarzniętej rzece i się pośliznął , w rezultacie: złamana kość w nodze (piszczelowa i strzałkowa). Potworna operacja, wiercenie wzdłuż kości (tam gdzie ten szpik), jakieś druty, a na finał chyba z pół roku czy rok wyjęte z życiorysu.
I tak skończył na desce (noszach) z kółkami. Wychodzi, że każdy zabierany przez ambulans jest skateboardzistą.

Super! Skejto-skakanka! Uwielbiam takie innowacje w sporcie!
Musi jednak trochę dopracować technikę zanim pojedzie na olimpiadę
Musi jednak trochę dopracować technikę zanim pojedzie na olimpiadę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie