Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i że niby ma tylko z jednej strony tylnie drzwi ? Jestem w SZOKU ! Super reklama
a najbardziej to m isie spodobało jak paznokciem pojechał po lakierze, az miałem ciary.

Pomysł może i dobry, ale mnie wk🤬iałoby jeżdżenie asymetrycznym autem.
Samilo ma rację, dla mnie auto musi być symetryczne. Btw. co ma dupa do samochodu? o.O
Nie wiem czy nie lepiej było by zamontować klatkę w bagażniku dla bab.

Nie lepiej zrobić jakiś pstryczek? A jak bede na parkingu pod biedronką a po prawej bedą 2osoby nie mające zamiaru wysiąść?

Gdybym prowadził takie auto to miałbym wrażenie, że mnie na prawo będzie ściągało.
napisane jest na koniec "one door on the left", a drzwi są po prawej stronie auta

ciekawsze jest to, że na początku filmu wzięli do reklamy nowego Forda Focusa
ale spoko..

mareqq napisał/a:
napisane jest na koniec "one door on the left", a drzwi są po prawej stronie auta
![]()
Ja p🤬le, no bo po lewej stronie są JEDNE drzwi, a po prawej DWOJE. Dlatego napisane jest "ONE door on the left"
Tylko zauwazcie, ze ten hyundai to coupe, a coupejki maja 2 drzwi, czyli ten ma 1 drzwi extra.

Gorzej jak wieziesz naj🤬ych klientów z tyłu. Jak temu za kierowcą zachce się rzygać no to przej🤬e...