📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Farciarze ...
- teraz popularne
Ten jakiś tam napój to IRN-BRU , najpopularniejszy napój w Szkocji
@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.
Sznufi
Podejrzewam, że z gorszej "lochy" wypełzałeś na świat...
Cytat:
Podejrzewam, że z gorszej "lochy" wypełzałeś na świat...
Pobawił z nią? Chyba jedną ręką, bo drugą byś non stop konia walil.
Sznufi napisał/a:
@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.![]()
Ot znalazł się koneser przeglądarkowego piękna. Ty byś piał z radości jakby dwa razy grubsza od niej powiedziała ci cześć.
@Sznufi
Ty idioto
O gustach sie nie dyskutuje, ale sam obrazasz gusta innych... Mam ochote sie pobawic w to, jakie ciebie interesuja, ale nie mam zakresu slow z pojec przekraczajacych wielkosci galaktyki. Wybacz
Ty idioto
O gustach sie nie dyskutuje, ale sam obrazasz gusta innych... Mam ochote sie pobawic w to, jakie ciebie interesuja, ale nie mam zakresu slow z pojec przekraczajacych wielkosci galaktyki. Wybacz
Sznufi napisał/a:
@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.![]()
Ty się bawisz z lepszymi na redtube
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie