Ten jakiś tam napój to IRN-BRU , najpopularniejszy napój w Szkocji

@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.

Sznufi
Podejrzewam, że z gorszej "lochy" wypełzałeś na świat...
Cytat:
Podejrzewam, że z gorszej "lochy" wypełzałeś na świat...

@ RPS_Reprezentant
Niestety w czasach kiedy ja wkraczałem w ten świat nie było jeszcze w naszym c🤬jowym kraju na tyle śmieciowego żarcia, żeby kobiety tak obleśnie wyglądały. Może szkoda - łatwiej się z takiego wieloryba wypełza. Swoją drogą co się tak oburzyłeś ? Twoja dziewczyna tak wygląda ?
Niestety w czasach kiedy ja wkraczałem w ten świat nie było jeszcze w naszym c🤬jowym kraju na tyle śmieciowego żarcia, żeby kobiety tak obleśnie wyglądały. Może szkoda - łatwiej się z takiego wieloryba wypełza. Swoją drogą co się tak oburzyłeś ? Twoja dziewczyna tak wygląda ?

Pobawił z nią? Chyba jedną ręką, bo drugą byś non stop konia walil.

Sznufi napisał/a:
@ RPS_Reprezentant
Niestety w czasach kiedy ja wkraczałem w ten świat nie było jeszcze w naszym c🤬jowym kraju na tyle śmieciowego żarcia, żeby kobiety tak obleśnie wyglądały. Może szkoda - łatwiej się z takiego wieloryba wypełza. Swoją drogą co się tak oburzyłeś ? Twoja dziewczyna tak wygląda ?![]()
Chyba ci się pępowina wokół szyi owinęła że jesteś takim niedorozwojem.

Sznufi napisał/a:
@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.![]()
Ot znalazł się koneser przeglądarkowego piękna. Ty byś piał z radości jakby dwa razy grubsza od niej powiedziała ci cześć.
@Sznufi
Ty idioto
O gustach sie nie dyskutuje, ale sam obrazasz gusta innych... Mam ochote sie pobawic w to, jakie ciebie interesuja, ale nie mam zakresu slow z pojec przekraczajacych wielkosci galaktyki. Wybacz
Ty idioto

@upy Konesery k🤬a, a wiekszosc c🤬y na oczy nie widziala xD
podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.

Sznufi napisał/a:
@ D4ro
O gustach się nie dyskutuje ale jeśli ta locha to dla Ciebie milf, to powinieneś się na wieś przeprowadzić i świnie hodować.![]()
Ty się bawisz z lepszymi na redtube