Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

srasshole napisał/a:
ja używam największych rozmiarów.
to łap:

srasshole napisał/a:
ja używam największych rozmiarów.
Widzę, że lubisz zapewniać kolegom komfortowy seks

widać kto jeszcze intelektualnie na poziomie gimnazjum, nikomu nie zaimponujesz takim chwaleniem się srasshole
jeden glupi komentarz i juz spina leci a on pewnie siedzi i sie z was nabija
Patrząc na ostatnie posty na sadolu (apropos gender itp) to jeszcze trochę i takie reklamy będą poniżać "mniejszości seksualne". Bo chłop z babą? jak to?
Przecież jest k🤬a w c🤬j innych możliwości np. chłop co był babą z babą co była chłopem...
K🤬a nie zniese... Nie było tępione od początku to wyszło z pedalskich k🤬idołków i o prawa się upomina.
Przecież jest k🤬a w c🤬j innych możliwości np. chłop co był babą z babą co była chłopem...
K🤬a nie zniese... Nie było tępione od początku to wyszło z pedalskich k🤬idołków i o prawa się upomina.

[Anglista mode on]Uwielbiam ten ich australijski akcent[anglista mode off]