Można zareklamować jogurt bardziej kreatywnie niż pieprząc o "ekstra dużych kawałkach owoców"? Można.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-28, 14:33
konto usunięte
2013-10-28, 14:38
Krzysiek-kili daję piwko żeby weszło na główną i cały sadol widział co Ty promujesz i oglądasz w sieci.
Jako facet masz wrzucać CYCKI a nie męskie torsy, cycku.
RagicMabbit napisał/a:
Krzysiek-kili daję piwko żeby weszło na główną i cały sadol widział co Ty promujesz i oglądasz w sieci.
Jako facet masz wrzucać CYCKI a nie męskie torsy, cycku.
Widzę, że najnowszą modą wśród internetowych debili jest teraz wyszukiwanie zakonspirowanego pedalstwa i "tępienie go".
konto usunięte
2013-10-28, 14:54
Roszp - nie broń kolegi pedziucha, i tak cię nie zar🤬a.
Ps. - gnębienie pedalstwa w każdej postaci to nie moda - TO OBOWIĄZEK! czaisz?
Ps.2. Do autora posta pisałem tak żartobliwie/uszczypliwie zwróć uwagę że "Ty' z duzej litery..
konto usunięte
2013-10-28, 20:31
trochę mi to zalatuje Axe...
Akumulator się rozładował, ale klakson dalej działa, ehh hamerykanie.
Ale przynajmniej blondyneczka zdrowa
konto usunięte
2013-10-29, 16:00
Po reklamie spodziewałem się cum-shot'a.
konto usunięte
2013-10-29, 16:27
Użytkownicy sadola na tropie zakonspirowanego pedalstwa
konto usunięte
2013-10-29, 17:23
nie ma czegoś takiego jak męski jogurt
WTF?? Co ma rozpalanie ogniska do jogurtu? Nie ma nic głupszego niż reklama nie na temat.