Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Reklama Microsoftu - Don't fight
konto usunięte • 2013-05-11, 23:19

Dość ciekawa reklama microsoftu z udziałem najbardziej znanych marek które zajmują się produkcją telefonów dotykowych.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-12, 0:12 2
gdyby nowwy windows nie byłem teraz tak paskudny i niepraktyczny to bym może się przerzucił.. na razie zostaje przy srajfonie
Zgłoś
maXikinght 2013-05-12, 0:21 6
To nie reklama microsoftu tylko nokii
Wiem że niby bez różnicy bo oba gówna no ale trzymajmy się poprawnych nazw
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 1:34 6
tak, super. i to tak sadystyczny materiał, że wręcz MUSI, no po prostu MUSI się znaleźć na Sadolu... PEGI 18, ku**a...
Zgłoś
AdmirałFloty 2013-05-12, 8:19 2
Może to być śmieszne ale do tej pory używałem samych nokii (biznesówki). Jak dla mnie era noki skonczyła się po e72. A teraz używam andoida xperia arc s
Zgłoś
Ileev 2013-05-12, 12:15
let the flamewar begin! apple vs reszta.
Zgłoś
mp_toujane 2013-05-12, 12:25
@jabolowy-jazzman
jak ci nie pasi to kto ci każe główna przeglądać? nie wychodź z harda i już
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 12:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
karol_w 2013-05-12, 13:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 13:35 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:16
maXikinght napisał/a:

To nie reklama microsoftu tylko nokii
Wiem że niby bez różnicy bo oba gówna no ale trzymajmy się poprawnych nazw

No własnie, trzymajmy się faktów.... Reklama jest MICROSOFTA.
Tą reklamą promują swój system operacyjny na telefony Windows Phone 8, a że model telefonu Nokia Lumia 920 został wyróżniony jako najlepszy smartphone, uzywali własnie tego telefonu żeby jeszcze więcej klientów przyciągnąć i sie pochwalić że telefon z ich systemem jest "najlepszy".

A co do tego że Nokia to gówno: Wolę Nokie, niż Samsunga albo iPhona gdzie odrazu ci się rozwala ekran przy najmniejszym upadku, albo rozlatuje się cały telefon I musisz go składac. Nokia robi solidne telefony.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:38 1
Zgłoś
bania88 2013-05-12, 15:41
Moje 3 ostatnie telefony to SPV, Toshiba i teraz Blackberry. Moze malo popularne, ale byly zajebiste i wszystkie sluzyly mi przez dlugie lata, az do calkowitego zuzycia, oprocz Blackberry bo poki co dalej go mam.
Nigdy nie mialem Srajfona czy innego Szajsunga i nie zaluje
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:48 1
Obrazek pokazuje jak głęboko w dupie jest microsoft z tabletami i smartfonami.

Moja autorska przeróbka w foto-szopie

11 lat studiów na ASP nie poszło na marne...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 15:57
Zostaje przy androidzie. Gdyby ta Nokia z WP miała start do jednych lub drugich to z chęcią bym się przerzucił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem