Dość ciekawa reklama microsoftu z udziałem najbardziej znanych marek które zajmują się produkcją telefonów dotykowych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Dość ciekawa reklama microsoftu z udziałem najbardziej znanych marek które zajmują się produkcją telefonów dotykowych.
gdyby nowwy windows nie byłem teraz tak paskudny i niepraktyczny to bym może się przerzucił.. na razie zostaje przy srajfonie
tak, super. i to tak sadystyczny materiał, że wręcz MUSI, no po prostu MUSI się znaleźć na Sadolu... PEGI 18, ku**a...
Może to być śmieszne ale do tej pory używałem samych nokii (biznesówki). Jak dla mnie era noki skonczyła się po e72. A teraz używam andoida xperia arc s
@jabolowy-jazzman
jak ci nie pasi to kto ci każe główna przeglądać? nie wychodź z harda i już
jak ci nie pasi to kto ci każe główna przeglądać? nie wychodź z harda i już
Moje 3 ostatnie telefony to SPV, Toshiba i teraz Blackberry. Moze malo popularne, ale byly zajebiste i wszystkie sluzyly mi przez dlugie lata, az do calkowitego zuzycia, oprocz Blackberry bo poki co dalej go mam.
Nigdy nie mialem Srajfona czy innego Szajsunga i nie zaluje
Nigdy nie mialem Srajfona czy innego Szajsunga i nie zaluje
Obrazek pokazuje jak głęboko w dupie jest microsoft z tabletami i smartfonami.
Moja autorska przeróbka w foto-szopie
11 lat studiów na ASP nie poszło na marne...
Moja autorska przeróbka w foto-szopie
11 lat studiów na ASP nie poszło na marne...
Zostaje przy androidzie. Gdyby ta Nokia z WP miała start do jednych lub drugich to z chęcią bym się przerzucił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie