wstałem, spaliłem dzide, zobaczyłem to i jebłem ze smiechu.

Spoko, tylko mi się ten 'przebój' lekko przejadł.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
laska podróbka , Ma wytatuowane M na klacie w przeciwienstwie do pana Mememsa
Łego łego łego... yea! bez sensu.
podpis użytkownika
To Live Forever
@sianoika
C🤬j Ci do tego? Spalił dzidę, ja też przed chwilą spaliłem dzidę. Podobnie jak kilka tysięcy innych osób na świecie. Tylko Ty jesteś jedynym ciemniakiem, który pewnie i tak nie wie o co chodzi z tym paleniem dzidy...
C🤬j Ci do tego? Spalił dzidę, ja też przed chwilą spaliłem dzidę. Podobnie jak kilka tysięcy innych osób na świecie. Tylko Ty jesteś jedynym ciemniakiem, który pewnie i tak nie wie o co chodzi z tym paleniem dzidy...

a_kazik napisał/a:
@sianoika
Nie chodzi o to czy c🤬j, czy nie c🤬j mu do tego, ale o tę j🤬ą modę na chwalenie się paleniem. K🤬a, spaliłeś spoko, ale co to kogo obchodzi, co jest w tym ciekawego, równie dobrze mógł napisać, wstałem i zwaliłem konia, I C🤬J Z TEGO.
Towdi napisał/a:
Co to za nuta?
.
.
.
.
Obrazek
LMFAO - Sexy and I Know It

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
jasiekn napisał/a:
Nie chodzi o to czy c🤬j, czy nie c🤬j mu do tego, ale o tę j🤬ą modę na chwalenie się paleniem. K🤬a, spaliłeś spoko, ale co to kogo obchodzi, co jest w tym ciekawego, równie dobrze mógł napisać, wstałem i zwaliłem konia, I C🤬J Z TEGO.
Chwaleniem się HAHAHAHa

Idz lepiej se też spal dzidę, może ci coś pomoże downie.