Dawniej robili reklamy bardziej pod gusta sadoli ;>
koniec lat 90tych- wtedy to była prawdziwa piłka.
Konto usunięte
2012-03-31, 13:41
Piekny filmik przypomina o najlepszych czasach gdy piłka nożna była czymś więcej
Konto usunięte
2012-03-31, 14:58
Genialna reklama, a efekty specjalne lepsze niż w dzisiejszych polskich filmach O.o
za prawdziwego Ronaldo zawsze piwko.
Fenomeno...... Luis Nazario de Lima-Ronaldo
podpis użytkownika
Raul;-)
Konto usunięte
2012-03-31, 17:43
Cantona najlepszy
Teraz już nie robią takich reklam, bo C. Ronaldo połamałby się od tych udawanych kopnięć
Konto usunięte
2012-03-31, 18:10
Tak, oczywiście. Ronaldo to pedał, gra w słabym klubie, jest gejem itp itd ithc. Znawca wszystkiego Pan PPeja, którego idolem jest raper reprezentujący biedę w Porsche. Wkurza mnie takie gadanie o Ronaldo. Pewnie by się połamał, nie to co Mesjasz (sic!) który ma w ciele więcej hormonu wzrostu i sterydów niż Burneika.
Do reklamy połamań to się bardziej nadają piłkarze Barcy.
Nie jestem kibicem Realu btw.
Konto usunięte
2012-03-31, 18:11
Splitterek napisał/a:
koniec lat 90tych- wtedy to była prawdziwa piłka.
Ponieważ wtedy byli prawdziwi piłkarze a nie aktorzy jak te dzisiejsze p🤬dy.
Kluivert, Ronaldo (ten prawdziwy a nie ta dzisiejsza wyżelowana ciota) ,Cantona, Maldini, Figo...
Ale od C. Ronaldo to się odjebcie, bo to, że nieco ponadprzeciętnie dba o wygląd (dla Polaków to już wyrok) nic nie znaczy. Jest zajebistym piłkarzem, który jest często faulowany, bo trudno go inaczej powstrzymać. I jakoś nigdy nikt nie zadał mu poważnej kontuzji, chociaż taki z niego leszcz. Naj🤬by tu pewnie prawie każdemu z nas.
sigane napisał/a:
Znawca wszystkiego Pan PPeja, którego idolem jest raper reprezentujący biedę w Porsche
Wszystko wybaczę, zmieszanie z błotem, wyzwiska, ale posądzanie mnie o czerpanie wzorca rapera o ksywie Peja jest ciosem poniżej pasa... To, że mój nick jest podobny o niczym nie świadczy. Kumple nazywali mnie tak zanim raper zwany Peją stał się znany.
Konto usunięte
2012-03-31, 18:51
PPeja napisał/a:
Wszystko wybaczę, zmieszanie z błotem, wyzwiska, ale posądzanie mnie o czerpanie wzorca rapera o ksywie Peja jest ciosem poniżej pasa... To, że mój nick jest podobny o niczym nie świadczy. Kumple nazywali mnie tak zanim raper zwany Peją stał się znany.
Też miałeś wszy?
(Dla pochodzących z poza Poznania "peja" w naszej gwarze to wsza lub pchła, a raper Peja miał wszy jak był młody i musiał się ściąć na łyso i od tamtego czasu go tak nazywają) i nie jestem jego fanem, po prostu jestem z Poznania
up
Jak zauważę na imprezie otwartą flaszkę to trudno się mnie pozbyć, zupełnie jak wszy
Konto usunięte
2012-03-31, 19:00
zupełnie jak żul, nie jak wszy
żula spotyka się przed sklepem, nie na imprezie