w roli głównej David Beckham
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
krycheuszos napisał/a:
Tyle przebiegł i się nie zesrał ;/
Możliwe, że w basenie "coś" zostawił
Już myślałem że wyjdzie z kapciami z tego basenu i dalej będzie zapierdzielał
Nie spodziewałem się, że kiedyś ktoś tutaj wrzuci reklamę męskich gaci
David Beckham przykład jak z wielkiego piłkarza stać się komercyjna szmatą do podłogi.
Co na Sadisticu robi 100 sekundowe nagranie prawie gołego biegnącego faceta?
Skowoo napisał/a:
Co na Sadisticu robi 100 sekundowe nagranie prawie gołego biegnącego faceta?
Na hardzie to ty chyba nigdy nie byłeś, co?
Wniosek z tego jeden.
Gacie które reklamuje, piją w dupę przy uprawianiu sportu.
Gacie które reklamuje, piją w dupę przy uprawianiu sportu.
"W mijającym tygodniu w sieci zadebiutował nowy spot z udziałem Davida Beckhama dla sieci H&M. Piłkarz, który jest w tym momencie bardziej gwiazdą reklam, niż boiska, prezentuje swoje seksowne pośladki, zachwalając tym samym bieliznę marki. Okazuje się jednak, że wielbicielki Davida może czekać duże rozczarowanie.
Fanki męża Victorii wyśledziły bowiem, że w zbliżeniach jego pupy nie widać charakterystycznych tatuaży, co pozwala sądzić, że Beckham... miał dublera. Pośladków! Sprawa okazała się na tyle poważna, że głos zabrał rzecznik H&M:
David był bardzo zaangażowany w powstawanie reklamy, łącznie z większością zbliżeń. W związku z jego napiętym grafikiem, dubler został zaangażowany do pomniejszych ujęć."
pudelek.pl/artykul/52546/beckham_mial_dublera_posladkow/
Fanki męża Victorii wyśledziły bowiem, że w zbliżeniach jego pupy nie widać charakterystycznych tatuaży, co pozwala sądzić, że Beckham... miał dublera. Pośladków! Sprawa okazała się na tyle poważna, że głos zabrał rzecznik H&M:
David był bardzo zaangażowany w powstawanie reklamy, łącznie z większością zbliżeń. W związku z jego napiętym grafikiem, dubler został zaangażowany do pomniejszych ujęć."
pudelek.pl/artykul/52546/beckham_mial_dublera_posladkow/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie