Reklama nagrana przes partie szwedzkich demokratow, byla na antenie telewizji ale po krytyce musieli ja wycofac.
Chyba nie bylo ale moge sie mylic:)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda boli najbardziej, dlatego musieli wycofać.
konto usunięte
2014-01-08, 8:07
Nie można obejrzeć.
konto usunięte
2014-01-08, 8:58
konto usunięte
2014-01-08, 9:25
@up mysle ze "nasi" romowie (rom to cygan, ale nie nalezy mylic z rumunami) to pikus w porownaniu z tamtym scierwem ktore zalewa cywilizowane kraje
no i oczywiście szwedzki na poziomie gimbazy.
konto usunięte
2014-01-08, 10:11
Nie chce być niemiły, ale należałoby spojrzeć na tą sytuację z innej strony.
Polacy jako obrońcy Europy przed zalewem imigrantów sami są takimi samymi imigrantami. W oczach Anglika, Szweda, Norwega czy obywatela innego kraju do którego emigrują ogromne ilości Polaków jesteśmy takim samym imigrantem jak arabusy. Wiem prawda w oczy kole, ale tak jest. Jedziecie jak szmaty bo cyganach i innych brudasach, a sami wyjeżdżacie i ciągniecie zasiłki w innych krajach. Na nas, jako Polakach też się to zemści. Zobaczycie.
wszystko fajnie ale "przes" ?
konto usunięte
2014-01-08, 11:16
Ok, ale zauważ, że to oni Nas zatrudniają. Widocznie dostrzegają w Polakach to coś. Istnieją zawody, w których Anglik nie będzie pracował, a Polak chętnie, (bo to i tak lepsze niż budowa w Polsce). Widzieliby problem, to zatrudniliby Czecha, Słowaka.
konto usunięte
2014-01-08, 11:51
zajebista reklama, mocna! może ludzie w końcu otworzą oczy
Według najnowszych danych w UK 7000 obywateli polskich pobiera zasiłek ... 7000 z 1,5 miliona .... wiec bicz plizzzz