W popularnym, katolickim portalu, gdzie ostatnio zaatakowano nawet Smurfy za propagowanie czarnej magii, można było dziś zobaczyć taka oto reklamę.
Chyba poszerzają target
Już lewaku zwaliłeś sobie?
nie oni wybieraja reklame jaka ma sie u ciebie pokazywac tylko ty sam w zaleznosci co wyszukujesz w internecie:)
O................a
2013-08-12, 14:59
Nie mydlij nam tu oczu reklamą, tylko powiedz co robiłeś na tym portalu katolickim
Swoją drogą patrząc po kursorze, to dałeś jej tego klapsa
Y................l
2013-08-12, 15:00
olbi13 napisał/a:
nie oni wybieraja reklame jaka ma sie u ciebie pokazywac tylko ty sam w zaleznosci co wyszukujesz w internecie:)
Gprawda. Materiał był widoczny w wielu portalach (masa z nich to dziś pokazywała)
@Yggdrasil
czy to ten oszołom któremu by nie przeszkadzało urodzenie dziecka z gw🤬tu i to przez własną żonę?
A................0
2013-08-12, 15:24
tds1974 napisał/a:
olbi13 napisał/a:
Gprawda. Materiał był widoczny w wielu portalach (masa z nich to dziś pokazywała)
tds1974 jesteś taki tępy czy tylko udajesz?
m................s
2013-08-12, 15:26
@Maderfakermen tak to chyba ten. prawicowiec antykomuch z dziada pradziada. co prawda jakby mu ktos zonke czy corcie obrocil to zaraz polecialby do kliniki ale inni nie moga
Y................l
2013-08-12, 15:30
Maderfakermen napisał/a:
@Yggdrasil
czy to ten oszołom któremu by nie przeszkadzało urodzenie dziecka z gw🤬tu i to przez własną żonę?
Owszem to on, głowna twarz frondy, niezły świr
Agnes90 napisał/a:
czy tylko udajesz?
Ciebie na pewno nie prześcignę w głupocie...
k................z
2013-08-12, 16:50
Biskup Terlikowski, świętszy od papieża, naczelny Talib Polski.
I gdzieś mam wasze "prawackie" opinie. To świr, który wszędzie widzi gejów i seks. Nawet w kreskówkach dla dzieci. Nie wiem jak on to tam wypatruje, ale chyba ma doświadczenie...
No i co z tym? Pewnie chcesz napisać petycję i szukasz ludzie po podpisy... Takie gówna wrzucasz, że równie dobrze możesz wrzucić żarówki "osram" i stwierdzić, iż promują gówno zamiast światła...
podpis użytkownika
Ola gringo
w................4
2013-08-12, 18:49
kłóćcie się dalej, idioci z obu stron
czy jak tu komentuje mose mi ktos odkomentowac?
Teraz?
jak tu pisze
i se pisze
a tu nikogo niema
zapraszam na hutehut.com