👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robo_ napisał/a:
Taką reklamę to ja chcę oglądać!
to masz 16 lat nie więcej...

Wódka psuje relacje. Kilka godzin względnie ciekawych emocji i kilkanaście godzin ultra nieprzyjemnego charakteru na kacu. Kac udowadnia że wódka niczym dobrym nie jest.
...Jak to już bywa z nałogami ludzie lubią się oszukiwać.
...Jak to już bywa z nałogami ludzie lubią się oszukiwać.
HAL9000/2 napisał/a:
to masz 16 lat nie więcej...
I pewnie jest gejem...

Sadolowe polactwo potrafi sobie skakać do gardeł nawet przy temacie o waszym narodowym trunku. Całkowicie zdziczeliście.
Loaloa napisał/a:
Sadolowe polactwo potrafi sobie skakać do gardeł nawet przy temacie o waszym narodowym trunku. Całkowicie zdziczeliście.
lepiej idź spać bo jutro zmywak od 5 rano do 22
Loaloa napisał/a:
Może naucz się pić a nie szukaj winnych w alkoholu?
po co oni robią te reklamy i wynajmują do nich aktorów jak i tak statystyczny polak tego nie zobaczy? wtf
moim skromnym zdaniem reklamę wódy może tylko jeden człowiek , a jest nim DARO'- ,,i wódeczka musi być zimna i gęsta jak sok z piszdy''tyle w temacie
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
I pewnie jest gejem...
Gej ma wille 1000 m2, lambo w garażu, basen, jacuzi, prywatny kort i jacht za 10 mln ojro.
A to zwykły pedał jest.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie