Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Xevik20 2025-01-06, 14:52 1
Niektórzy nie potrafią logicznie myśleć.. dlatego powinni dotykać tylko małe psy typu jamnik. Przynajmniej im krzywdy wielkiej nie zrobi
Zgłoś
kady 2025-01-06, 15:04 2
Po dwóch dniach agonii od jadu wąż zmarł
Zgłoś
Kaleka_od_rąk 2025-01-06, 16:40 3
Wyszło so sweet

Zgłoś
Dajdobuzi 2025-01-06, 17:34 2
Prawidłowo szkoda , że nie jadowity
Zgłoś
chada 2025-01-06, 18:41
J🤬a głupia p🤬da i tak samo głupi ten co jej dał węża do rąk, jedna z podstawowych zasad trzymania węży to nie unier🤬amianie ich przez zaciskanie dłoni. Ten na filmie to pyton królewski i na ogół dobrze opiekowane są bardzo spokojne ale jak widać może sie wystraszył że go pocałuje i czymś zarazi jeszcze
Zgłoś
JoSeed 2025-01-06, 19:17
Mądry wonsz! Koszyk myszek dla niego
Zgłoś
Jansadistic 2025-01-06, 23:36
Węże wyczuwają ciepło. Twarz ludzka jest jednym z cieplejszych elementów naszego ciała. Zbliżajac twarz do pyska węża prowokuje się zachowanie przedstawione na filmie.
Ale czego się nie robi dla słitfoci. 🤣
Zgłoś
Liczer 2025-01-07, 14:16
W końcu się dowiedziała że węże gryzą
Zgłoś
Karboksylator 2025-01-08, 16:32
Lobo24 napisał/a:

Bambinizm - ot co. Ja mam psa 80kg wagi i też zdarzało się, że mamy ze szkrabami niższymi od mojego sierściucha podchodziły żeby pogłaskać "misia".

to bernardyn, kaukaz, albo dog argentyński, każdy inny będzie spasiony jak tucznik przy tej wadze

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Lobo24 2025-01-08, 19:19
Karboksylator napisał/a:

to bernardyn, kaukaz, albo dog argentyński, każdy inny będzie spasiony jak tucznik przy tej wadze

Blisko było. To owczarek środkowoazjatycki (kuzyn kaukaza) inaczej zwany alabaj. Takich ras jest dużo. Każda potężna bo broniła krów przed wilkami. W Turcji mają kilka ras z czego jedna - kangal - rośnie do metra w kłębie.
Zgłoś