Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W................y 2025-01-06, 10:10 1
Już dawno takiego pytona nie miała
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-06, 10:18 23
Takie to ładne, a takie głupie.
Zgłoś
Lobo24 2025-01-06, 10:29 7
Bambinizm - ot co. Ja mam psa 80kg wagi i też zdarzało się, że mamy ze szkrabami niższymi od mojego sierściucha podchodziły żeby pogłaskać "misia".
Zgłoś
turor 2025-01-06, 10:30 37
Lobo24 napisał/a:

Bambinizm - ot co. Ja mam psa 80kg wagi i też zdarzało się, że mamy ze szkrabami niższymi od mojego sierściucha podchodziły żeby pogłaskać "misia".

To nagrywaj zamiast odganiać
Zgłoś
panar3 2025-01-06, 10:54 8
Steven_Seagull napisał/a:

He he. Głupie to na pewno ale czy ładne? Typowy pustak, malowany tak by być podobną do innych, rano byś się pewno ciężko zdziwił...
Zgłoś
Kris891 2025-01-06, 11:04 11
Mój zaskroniec rozporkowy jest bardziej przyjaźnie nastawiony do kobiet - nie gryzie a tylko pluje
Zgłoś
b................m 2025-01-06, 11:16
Teraz Ludmiła zap🤬la ze świńskim ryjem hahahah
Zgłoś
rokmix 2025-01-06, 11:26 12
Ale się jej kinol rozciągnął jak w kreskówce
Zgłoś
FisioX 2025-01-06, 11:40 2
turor napisał/a:

To nagrywaj zamiast odganiać

Lobo24 napisał/a:

A jak się postarasz, to będzie materiał na harda
Zgłoś
hitmeme 2025-01-06, 12:29 1
I ten nochal ja u Pinokia hehehe.
Zgłoś
Baronessa 2025-01-06, 12:56 5
Steven_Seagull napisał/a:

Ładną to to ma co najwyżej figurę (dla przeciętnego faceta, który lubi szczupłe panny). Z ryja typ0wa plastik0wa shmata z tapetą na mordzie, polikami napompowanymi botoksem, czy innym sylikonem. Wary też chyba po lekkim tuningu...

hitmeme napisał/a:

I ten nochal ja u Pinokia hehehe.

Miejmy nadzieję, że urósł po przyjęciu dawki trucizny, buahahah...
Zgłoś
ciapullo 2025-01-06, 13:23 2
Sarpalby jak Reksio synke
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-06, 13:45
Baronessa napisał/a:

Ładną to to ma co najwyżej figurę (dla przeciętnego faceta, który lubi szczupłe panny). Z ryja typ0wa plastik0wa shmata z tapetą na mordzie, polikami napompowanymi botoksem, czy innym sylikonem. Wary też chyba po lekkim tuningu...

Zgadzam się, jeśli chodzi o botoks i inny syf, nie jest to w ogóle w moim typie. Ale co do tej laski, to moim zdaniem ma ładny nos i kości policzkowe. Chociaż nos może już niekoniecznie 🐷

Zgłoś
KuBuX 2025-01-06, 14:13 2
Mam nadzieje ze go k🤬a glupota nie zarazila
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie