Bambinizm - ot co. Ja mam psa 80kg wagi i też zdarzało się, że mamy ze szkrabami niższymi od mojego sierściucha podchodziły żeby pogłaskać "misia".
To nagrywaj zamiast odganiać

Takie to ładne, a takie głupie.
He he. Głupie to na pewno ale czy ładne? Typowy pustak, malowany tak by być podobną do innych, rano byś się pewno ciężko zdziwił...

To nagrywaj zamiast odganiać
Bambinizm - ot co. Ja mam psa 80kg wagi i też zdarzało się, że mamy ze szkrabami niższymi od mojego sierściucha podchodziły żeby pogłaskać "misia".
A jak się postarasz, to będzie materiał na harda

Takie to ładne, a takie głupie.
Ładną to to ma co najwyżej figurę (dla przeciętnego faceta, który lubi szczupłe panny). Z ryja typ0wa plastik0wa shmata z tapetą na mordzie, polikami napompowanymi botoksem, czy innym sylikonem. Wary też chyba po lekkim tuningu...
I ten nochal ja u Pinokia hehehe.
Miejmy nadzieję, że urósł po przyjęciu dawki trucizny, buahahah...
Ładną to to ma co najwyżej figurę (dla przeciętnego faceta, który lubi szczupłe panny). Z ryja typ0wa plastik0wa shmata z tapetą na mordzie, polikami napompowanymi botoksem, czy innym sylikonem. Wary też chyba po lekkim tuningu...
Zgadzam się, jeśli chodzi o botoks i inny syf, nie jest to w ogóle w moim typie. Ale co do tej laski, to moim zdaniem ma ładny nos i kości policzkowe. Chociaż nos może już niekoniecznie 🐷