TranzystorWyklęty napisał/a:
Jakie to c🤬jowe
Co nie? Też bym wolał Jarka Kreta.
Serio chciałbym zobaczyć taką prognoze po jakieś apokalipsie.... On by się nadawał na to
,, dziś prosimy nie wychodzić z schronów i pownic z uwagi na promieniowanie które przekracza dopuszczalne normy 10 krotnie a za tydzień rozpoczyna się migracja mutantów z wschodu na południe kraju....,,

silwerbalk napisał/a:
Serio chciałbym zobaczyć taką prognoze po jakieś apokalipsie.... On by się nadawał na to ,, dziś prosimy nie wychodzić z schronów i pownic z uwagi na promieniowanie które przekracza dopuszczalne normy 10 krotnie a za tydzień rozpoczyna się migracja mutantów z wschodu na południe kraju....,,
Ze srem kanapke do tego i ze szynkom?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Po co to gówna tu wstawiasz? To nie kwejk do c🤬ja

podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Jako, że wciągnąłem się w fabułę Death Stranding, mi się podobało, ale końcówka była słaba. Powinien był założyć maskę Higgsa i znowu zniknąć na Plaży.

Nadciąga wielka fala propagandy międzynarodówki socjaldemokratycznej (czyli przefarbowanych komunistów). Wiąże się to z tym, że zaczął im się sypać plan, który mieli wprowadzać na "nieco" dłuższą metę i teraz muszą zagęszczać ruchy, bo inaczej prawie 60 lat starań pójdzie w p🤬du. W związku ze zbliżającymi się wyborami prezydenckimi w Polsce i w USA teraz co chwila będą się pojawiały jakieś niby to fajne materiały kandydujące do miana viralów... a będące tylko nośnikiem do przemycenia jakiejś informacji.
Tutaj przemycaną informacją jest próba zdyskredytowania ruchu "oburzonych", który zaplanował na 2020 r. działania mające na celu rozwianie lewackich bajeczek i ujawnienie stojących za tym zbrodniczych, neo-faszystowskich, ponadgranicznych stowarzyszeń najbogatszych ludzi świata.
Tutaj przemycaną informacją jest próba zdyskredytowania ruchu "oburzonych", który zaplanował na 2020 r. działania mające na celu rozwianie lewackich bajeczek i ujawnienie stojących za tym zbrodniczych, neo-faszystowskich, ponadgranicznych stowarzyszeń najbogatszych ludzi świata.
Tak naprawdę uszło by, gdyby jakiś mocny akcent dali na końcu. Bo teraz to jakieś takie, to nijakie. Czegoś tutaj brakuje, bo ja wiem? Może jakby zdjął spodnie na końcu a jakaś Rusin czy inna Doda by mu zrobiła laskę, to było by bardziej wyraziste,a tak, to aż się chce wyjść z kina.
J🤬 polski content. Sie nie spuśćcie przypadkiem. A DS jest zj🤬e. Elo