Pod tym adresem jest więcej projektów reklam na tirach (ale nie tylko firm transportowych)
verybadfrog.com/14/funny-ads/creative-truck-ads
verybadfrog.com/14/funny-ads/creative-truck-ads
mati3004 napisał/a:
Trolling lvl ekspert
![]()
Czy teraz już wszystko kreatywnie zrobione będzie k🤬a nazywane trollingiem?

I to k🤬a po angielsku, już nie da się powiedzieć tak jak kolega u góry... "kreatywnie zrobione" tylko k🤬a trolling... p🤬lona wszędobylska angielszczyzna, za niedługo będzie w sklepach "Tu jest SALE! macie ACTION! brać ile chcecie" k🤬a mać...
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
MUodyy napisał/a:
Czy teraz już wszystko kreatywnie zrobione będzie k🤬a nazywane trollingiem?![]()
Przyznaje sie padłem ofiarą kwejkowej indoktrynacji

Taka mała rada dla was jakby ktoś kiedyś chciał wysłać coś firmą kurierską. Niech to będzie coś albo bardzo małego albo dość dużego , paczkami miękkimi , wielkości 20 x 20 do 30 x 30cm , w których są lekkie rzeczy rozgrywa się mecze na magazynach. A potem żale na portalach aukcyjnych że przedmiot zniszczony ;x
Reklama FedEx'a z UPS na naczepach miażdży system ;d piwo dla typa co to wymyślił o/
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Niesadystyczne, piwa nie będzie.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.