Konto usunięte
2013-01-02, 15:35
Ale część z Was jest ograniczona... k🤬a do najbliższej budy z kebabem, nie dalej. Że maślak, że p🤬duś... bo nie wj🤬 hambuksa. K🤬a, internetowe grubasy. A koleś ma fajny kanał i dobrze się to ogląda, ja jestem ciekawe co serwuje się w stolicy hamburgera i c🤬j Wam w dupę.
Boże, jakie to niezdrowe i szkodliwe...
Wp🤬liłbym
Konto usunięte
2013-01-02, 15:55
i co w tym specjalnego? 2 Big maki (hej za pisownie tej nazwy gwarantowany, zle co tam)
w Tajlandii w jakimś tam barze dają pięćdziesięcio kilowego
ale macie buldupy, przezywacie typa bez powodów, akurat ogląda się go spoko, ale wiadomo, że wy za klawiaturą, j🤬e polaczki, jesteście lepsi i możecie wszystko.
Na c🤬j to w ogóle nagrywać?
narzekacie na niezdrowe burgery? w szkolance wody z kranu masz srednio 50 plemnikow szczura. Smacznego
Konto usunięte
2013-01-02, 17:47
korskidegenerat napisał/a:
narzekacie na niezdrowe burgery? w szkolance wody z kranu masz srednio 50 plemnikow szczura. Smacznego
A ty c🤬ja w dupie... pedalskiego. Wyglądasz na zadowolonego
co jak co ale bym to wpie*dolił :<
matiqq napisał/a:
600gram
ment200 napisał/a:
650 gram
W co gracie ?
Myślałem, że chodzi o jakiegoś grubego hamerykańca.
P.S. W "Gilu" w Gliwicach też są jebitnie duże hamburgery wielkości tacy, zapiekanki nie mieszczące się w samochodzie itd.
@up, tak samo przy zajezdni.
Mr.Bungle napisał/a:
oj tam oj tam - ja sobie narobiłem smaka. Qrwa bym se tak siedział i tak futrował aż bym op🤬lił* i tak naprawde to mam w dupie co "siedzi" w tym mięsie jest smaczne i h🤬j. Bajdełej jakbym się wczówał we wszystko "od kuchni" to bym nic chyba nic nie jadł bo bym się brzydził ...
*lubię wp🤬lać
Sorry stary, ale ty chyba dobrego jedzenia nie jadłeś więc.
Konto usunięte
2013-01-02, 23:40
@MrDrwalu "bardziej atrakcyjniejsza"? no toś doj🤬... zdecyduj się na jedno a nie mieszaj dwa sposoby stopniowania.