jest teraz 18.. albo osiemnasta...
aa, zapomniałem dodać, że chłopak p🤬da, mi udało się zjeść burger challenge do tego 600gram "frytków" i 2 szklanki Coli.
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
o rzesz w morde, jak można pchać w siebie takie gówno!!!
nie dość ze nie wygląda to apetycznie to jeszcze dziad wie co lub kto siedzi w tym "mięsie"
czekam aż zawita tam furious pete.
M................e
2012-12-30, 22:57
oj tam oj tam - ja sobie narobiłem smaka. Qrwa bym se tak siedział i tak futrował aż bym op🤬lił* i tak naprawde to mam w dupie co "siedzi" w tym mięsie jest smaczne i h🤬j. Bajdełej jakbym się wczówał we wszystko "od kuchni" to bym nic chyba nic nie jadł bo bym się brzydził ...
*lubię wp🤬lać
b................l
2012-12-30, 23:28
ale p🤬duś...
k................1
2012-12-30, 23:29
pitarturbull1987 napisał/a:
czekam aż zawita tam furious pete.
Też o nim pomyślałem i dodam że Pete by to op🤬lił znając go w 2 minuty i by wziął drugiego.
J................8
2012-12-31, 0:29
Godzina 00:28 a Ty mi narobiłeś smaka c🤬ju! Nie daruję Ci tego!
@up
pitarturbull1987 , kufel01
furious pete inaczej Piotr(Peter) Czerwiński, ziomek mówi o nim.
był i jadł
sam bym wp🤬lił takiego burgera o tej porze.
B................D
2012-12-31, 1:15
k🤬a oj🤬 bym takie cos.Wsadzcie sobie w dupe komentarze "jak mozna jesc takie gowno" nie pasuje nie jedz i c🤬j ci w dupe i na imie
C................e
2012-12-31, 1:28
Ale się głodny zrobiłem... 01:27 a c🤬j w cycki pójdzie ;d
b................1
2012-12-31, 1:59
Ja p🤬le 2 w nocy a ja nak🤬iam hamburgery,piwo dam bo mi się skończyło.
Fajny filmik o tym jak jakis maślak opowiada gdzie jest, co bedzie jadl, jak mu sie je, jaki jest spoko, jakie robi miny do kamery, jak amerykansko sie wyluzowal. Ten co to wrzucil albo jest autorem, albo gejem.
podpis użytkownika
ble ble
"To jest duży znak zapytania czy to zjem to, bo wydawało mi się to mniejsze...."
To po c🤬j nagrywa się takie gówno
K🤬a koleś jednocześnie mógł iść do najlepszego burdelu w
Bostonie, w trakcie wybierania sobie idealnej k🤬y do dymania, skręca łepetynę w stronę kamery i wypluwa takie otto zdanie:
"To jest duży znak zapytania czy ją wyr🤬am, bo wydawała mi się bardziej atrakcyjniejsza..."
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Ale ja k🤬a gardze tymi wszystkimi idiotami, jaki to musi być wstyd. Pojedzie taki do jułesej poznają, że polak i powiedzą, że pierwszy raz hamburgera widzi i nagrywa dla potomnych.