👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bo nigdy im nic się nie udało. To niech tutaj przynajmniej będą najlepsi.

gratulacje, twój kumpel dostanie medal za honorowego polaka walczącego ze złami tego świata.

No tak bo poza ideologiami wymagającymi zawierzenia nie ma nic
wielkie piwo dla autora i kość dla reksia za to że wykreślił całe gówno tego świata.

Gimboprawica w natarciu bo ktos nie lubi "oeneruf"
Z reszta onr i inne kawały patriotyczno-polityczne tera powinny byc przy granicy z ukraina a nie na sadolu sie napinac.

@ap
Ten na poscie glownym lepszy, nie dla katolstwa, brawo. Ma moze kolega wiecej takich? na tapete bedzie.
Ten na poscie glownym lepszy, nie dla katolstwa, brawo. Ma moze kolega wiecej takich? na tapete bedzie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie