muzyczne psikusy, metalowe zgrywusy.
j................7
2012-03-03, 21:00
co to k🤬a jest
r................o
2012-03-04, 15:53
Pewnie muzyke z pokemonow od razu byscie gimbusy poznali.
Wpiszcie sobie na YT "reksio muzyka" i odpalcie 2 wynik wyszukiwania.
m................n
2012-03-04, 15:55
Dziwne, ale to zupełnie nie przypomnia piosenki z "Reksia"
T................r
2012-03-04, 16:08
Metalu nie lubią, dubstepu nie lubią
S................o
2012-03-04, 17:03
Wiadomo że nie lubią... Reksio jest starszy od fanów Bibera.
L................a
2012-03-04, 17:06
Ciekawe kiedy bedzie dubstepowy rzygo-piard imitujacy muzyke nazwqany reksio dubstep remix ...
andreez91 napisał/a:
ale gówno
Gównem to ty się chyba inspirowałeś, pisząc ten komentarz.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
A................i
2012-03-04, 17:39
Muzyczne? co to gówno ma wspólnego z muzyką? Każdy żul spod żabki byłby w stanie zrobić lepszy remix, bo tego to niestety nie da się słuchać.
Nabs
2012-03-04, 17:54
Aishenbai napisał/a:
Muzyczne? co to gówno ma wspólnego z muzyką? Każdy żul spod żabki byłby w stanie zrobić lepszy remix, bo tego to niestety nie da się słuchać.
Zatem czekamy z niecierpliwością j🤬y napinaczu, na twój remix. Z racji że się nie doczekamy, bo p🤬lić potrafi byle lebioda, od razu ci powiem gtfo!
Pewnie kolesie, ktorzy to grali mieli dlugie, rzadkie i brudne pukle, obcisle, jasne dziny i biale, za duze adidasy. Idz pan w c🤬j z takim gownem. Jak metal to tylko death.
(I cos czuje, ze dubstepowy remix brzmialby w c🤬j lepiej, niz to gowno.)
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
I po co ten chłam tutaj? Takie tematy zaraz trzeba wyrzucać
B................r
2012-03-04, 18:37
Widzę że wszyscy tutaj potrafią lepiej, remix'ują hit za hitem, potrafią wydedukować ze autor jest pedałem, karłem w stroju clowna czy c🤬j wie czym. Banda j🤬ych specjalistów, wracajcie do mamusi pochwalić się piąteczką w indeksie czy na świadectwie czy c🤬j wie tam czym. Jak nie potraficie docenić chociaż odrobiny talentu tylko mierzyć się na jądra to wyp🤬alać na chatroulette i spuszczać się przed kamerą, tam może kogoś to zainteresuje.
Co do filmu może trochę nie pasuje do sadola ale co teraz nie pasuje. Na hardzie jest hard a tutaj już na prawie wszystko można trafić, tak czy siak dla mnie świetnie wyszło.
Y................i
2012-03-04, 22:46
Spinać to się każdy umie. Ja gram od dawna (co prawda na keyboardzie ale jednak) i wiem, że na każdy, pojedynczy, dobry cover, do którego trzeba wybrać brzmienia, styl, tempo, tonację, napisać nuty i akordy, trzeba co najmniej kilkunastu godzin pracy. Jeśli umiecie lepiej grać niż to, to ja chętnie posłucham.