Dlaczego k🤬a przygnębiające? Normalna, zwyczajna linia życia
podpis użytkownika

A właśnie bardzo pozytywne. Oby każdy z nas miał kiedyś wsparcie wśród potomnych
podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
ja nie będę miał takich dyrdymałów za życia

podpis użytkownika
Rock.
Przygnębiające to jest jak rodzic przeżywa swoje dzieci. A to jest po prostu naturalny bieg życia.
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
Up@
też tak myślę. Przykład podany przez kolegę z góry jest rzeczowy. Natomiast obrazek prezentuje ideę życia i w zasadzie uważam że jest to piękne - odwzajemnione uczucie.
też tak myślę. Przykład podany przez kolegę z góry jest rzeczowy. Natomiast obrazek prezentuje ideę życia i w zasadzie uważam że jest to piękne - odwzajemnione uczucie.

TRQPL napisał/a:
Przygnębiające to jest jak rodzic przeżywa swoje dzieci. A to jest po prostu naturalny bieg życia.
Dokładnie : Rodzice nigdy nie powinni grzebać własnych dzieci"

@up weź idź pan w ch... z tym
niech sie slabe osobniki same eliminuja.
Chociaz moze w sumie szkoda mi tego "kurtasa". Zabrac jedna literka i pewnie chlopak mial dramat zyciowy w szkole XD
niech sie slabe osobniki same eliminuja.
Chociaz moze w sumie szkoda mi tego "kurtasa". Zabrac jedna literka i pewnie chlopak mial dramat zyciowy w szkole XD