Jak w temacie. Relacja najlepszego polskiego komentatora z finiszu dzisiejszego biegu na 10km, zakończonego znokautowaniem koksiarzy przez Justynę.
[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-02-15, 18:34 ]
Podmieniony link z YT
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to tamto, żeby komentować tak emocjonalnie i z sensem, to trzeba mieć nie lada zasób słownictwa. Ale niech tak się za bardzo nie jara bo jeszcze wylewu krwi do mózgu dostanie.
Byt
2014-02-13, 13:17
konto usunięte
2014-02-13, 13:32
Eh. Jak jego zabraknie, to kto tak obrazowo, kwieciście i zabawnie będzie komentował, jakoś nie widać porządnego następcy, same metro poprawne, ulizane bawidamki.
zsakuł
Różnica jest taka, że Ci z Jedynki pracują w telewizji. Zimoch musi mówić kwieciście, opisowo, stosować jak najwięcej porównań, bo ludzie muszą sobie to wszystko wyobrazić. Raczej nie będziesz krytykował książki za dużo opisów czy hiperboli i mówił, że film jest lepszy, bo tam jest tylko to, co najważniejsze, z klasą i bez przeciągania.
A tam. dobrze sie go slucha.
z tego samego powodu lubię Szaranowicza i Szpakowskiego.
Gadają głupoty czasami, ale przynajmniej potrafią okazywać emocje. Nie to co reszta chłopków z tvp, bo na innych stacjach jest nieco lepiej.
konto usunięte
2014-02-13, 14:21
konto usunięte
2014-02-13, 14:23
konto usunięte
2014-02-13, 14:24
"Legalizacja wchodzącego w skład leku o nazwie Symbicort formoterolu specyfiku może sprawić, że sięgną po niego i inne zawodniczki. Nie wyklucza tego nawet Justyna Kowalczyk.
- Będę próbowała zrobić jakiś test - powiedziała w rozmowie z TVP Sport kilka dni temu."
konto usunięte
2014-02-13, 14:47
Tradyt napisał/a:
Oderwij dupę od krzesła, odejdź od kompa,zacznij trenować, zdobądź olimpijskie złoto i dopiero zacznij filozofować i obrażać sportowców, że ich sukces to tylko dzięki koksom
4 dni temu zdobyłem złoty medal na normalnej skoczni. I co teraz kozaku?
@UP
To miało być śmieszne?
Nie rozumiem dowcipu
chybeck napisał/a:
zsakuł
Różnica jest taka, że Ci z Jedynki pracują w telewizji. Zimoch musi mówić kwieciście, opisowo, stosować jak najwięcej porównań, bo ludzie muszą sobie to wszystko wyobrazić. Raczej nie będziesz krytykował książki za dużo opisów czy hiperboli i mówił, że film jest lepszy, bo tam jest tylko to, co najważniejsze, z klasą i bez przeciągania.
Ale ja mówiłem o Jedynce Polskim Radiu