Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
markop4321 2014-02-13, 13:01 1
Nie ma to tamto, żeby komentować tak emocjonalnie i z sensem, to trzeba mieć nie lada zasób słownictwa. Ale niech tak się za bardzo nie jara bo jeszcze wylewu krwi do mózgu dostanie.
Zgłoś
Byt 2014-02-13, 13:17 91
Zgłoś
klint0n 2014-02-13, 13:28 1
Ja tam napiszę: BRAWO!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 13:32 2
Eh. Jak jego zabraknie, to kto tak obrazowo, kwieciście i zabawnie będzie komentował, jakoś nie widać porządnego następcy, same metro poprawne, ulizane bawidamki.
Zgłoś
zsakuł 2014-02-13, 13:40 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chybeck 2014-02-13, 14:18 21
zsakuł

Różnica jest taka, że Ci z Jedynki pracują w telewizji. Zimoch musi mówić kwieciście, opisowo, stosować jak najwięcej porównań, bo ludzie muszą sobie to wszystko wyobrazić. Raczej nie będziesz krytykował książki za dużo opisów czy hiperboli i mówił, że film jest lepszy, bo tam jest tylko to, co najważniejsze, z klasą i bez przeciągania.
Zgłoś
hpiotrekh 2014-02-13, 14:19
A tam. dobrze sie go slucha.
z tego samego powodu lubię Szaranowicza i Szpakowskiego.
Gadają głupoty czasami, ale przynajmniej potrafią okazywać emocje. Nie to co reszta chłopków z tvp, bo na innych stacjach jest nieco lepiej.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:21 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:23
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:24

"Legalizacja wchodzącego w skład leku o nazwie Symbicort formoterolu specyfiku może sprawić, że sięgną po niego i inne zawodniczki. Nie wyklucza tego nawet Justyna Kowalczyk.

- Będę próbowała zrobić jakiś test - powiedziała w rozmowie z TVP Sport kilka dni temu."
Zgłoś
Tradyt 2014-02-13, 14:40 9
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 14:47
Tradyt napisał/a:

Oderwij dupę od krzesła, odejdź od kompa,zacznij trenować, zdobądź olimpijskie złoto i dopiero zacznij filozofować i obrażać sportowców, że ich sukces to tylko dzięki koksom

4 dni temu zdobyłem złoty medal na normalnej skoczni. I co teraz kozaku?
Zgłoś
Gl0BaL 2014-02-13, 15:03 6
@UP
To miało być śmieszne?

Nie rozumiem dowcipu
Zgłoś
zsakuł 2014-02-13, 15:06
chybeck napisał/a:

zsakuł

Różnica jest taka, że Ci z Jedynki pracują w telewizji. Zimoch musi mówić kwieciście, opisowo, stosować jak najwięcej porównań, bo ludzie muszą sobie to wszystko wyobrazić. Raczej nie będziesz krytykował książki za dużo opisów czy hiperboli i mówił, że film jest lepszy, bo tam jest tylko to, co najważniejsze, z klasą i bez przeciągania.

Ale ja mówiłem o Jedynce Polskim Radiu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem