Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Driver19cm 2025-03-05, 11:17 2
JoSeed napisał/a:

O co tyle hałasu... do wesela się zagoi 🙃

To się już raczej nigdy nie zagoi 😉 Pomijając oczywiście kilka operacji, długą rehabilitację i wykluczenie z pracy na kilkanaście miesìecy, to problem z tą nogą pozostanie mu do końca życia

A Pani "are you ok" naprawi zderzak i będzie żyła dalej

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-05, 11:24 3
Miło, że spytała

Zgłoś
Pawehan 2025-03-05, 11:31
Uwaliło przy" Nasadzie dalszej kości udowej podudzia "lewego . Trochę płytek , śrubki , wkrętarka i będzie jak nowy .
Zgłoś
panar3 2025-03-05, 11:38
Nie wiem czasem co o tych babach myśleć, brakuje mi już wyobraźni...
Zgłoś
Bucano 2025-03-05, 11:41
Wina tego w samochodzie.
Zgłoś
azerbah 2025-03-05, 11:48 1
panar3 napisał/a:

Nie wiem czasem co o tych babach myśleć, brakuje mi już wyobraźni...

Tak samo jak im brakuje logiki

Zgłoś
Gurtas 2025-03-05, 12:21
wojtekpwse napisał/a:

Ej beta bez motorku, każde zdanie kończysz rozpoznawalnym dla debili znakami ,,xd”?

Ej alfa z motorkiem też jak się wyk🤬isz drzesz mordę gorzej jak baba?
Zgłoś
JoSeed 2025-03-05, 12:21
Driver19cm napisał/a:

To się już raczej nigdy nie zagoi 😉 Pomijając oczywiście kilka operacji, długą rehabilitację i wykluczenie z pracy na kilkanaście miesìecy, to problem z tą nogą pozostanie mu do końca życia
A Pani "are you ok" naprawi zderzak i będzie żyła dalej

Myślisz?
Złamanie, jak złamanie, powinno seryjnie się wygoić. Zakładam, że jest młody, zdrowy, bez przewlekłych obciążeń. Fakt, pewnie to.potrwa, ale sądzę, że wróci do formy
A co do tej pani - to racja, straty znacznie mniejsze...
Zgłoś
artiee 2025-03-05, 12:24
Zap🤬lał jak osioł przez skrzyżowanie, sam się pokarał.
Zgłoś
adamsmaster 2025-03-05, 12:36
A ja się serio pytam tych co latają na moto. Nie mógł się trzymać prawej strony jezdni? Najprawdopodobniej nic by się nie stało. Gość pajacuje przed skrzyżowaniem, a do niego dojeżdża jadąc bardziej po lewej od osi pasa. Metr w prawo i nic by się nie zadziało.
Zgłoś
Jaten 2025-03-05, 12:53
adamsmaster napisał/a:

A ja się serio pytam tych co latają na moto. Nie mógł się trzymać prawej strony jezdni? Najprawdopodobniej nic by się nie stało. Gość pajacuje przed skrzyżowaniem, a do niego dojeżdża jadąc bardziej po lewej od osi pasa. Metr w prawo i nic by się nie zadziało.

Coby było gdyby 😉 nawet centymetr by wystarczył, a ominęła by jego nóżka słupek, ale fakt, jakby był na środku dużo większe szanse były, że to wypadku by nie doszło.

Przy prawej krawędzi jezdni często jest dużo syfu, lepiej trzymać się środka.

BTW, farciarz, chyba ze 3 lata temu u nas gościowi nóżkę na słupku urwało, fakt, ciut szybciej leciał
Zgłoś
marmar 2025-03-05, 13:08 1
Cezzar napisał/a:

jprdl... ciota na motorze xD takich samców alfa udają, a potem płaczą jak baby xDDDD

gościowi wystaje z nogi kość udowa
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-03-05, 13:12
Szkoda ze to nie był c🤬l pedalarz w obcisłych damskich laikrach dumnie pedałując ulicą gdy obok jedt droga dla rowerów. No ale nie zawsze można mieć wszystko.
Zgłoś
xMrTEDx 2025-03-05, 13:26 1
Jeździć motocyklem bez odpowiedniej odzieży i ochraniaczy, to trzeba mieć naprawdę słaby instynkt przetrwania.
Zgłoś
Lalolr 2025-03-05, 13:56 1
Cezzar napisał/a:

jprdl... ciota na motorze xD takich samców alfa udają, a potem płaczą jak baby xDDDD

Trochę się nie dziwię złamanie otwarte trochę pewnie boli ale c🤬j w to. Babka przeprosiła więc pewnie wypaczy i się rozedja w swoje strony. Ładne

podpis użytkownika

Ryż z kurczakiem. Przychodzi szmata do dz🤬ki a tam k🤬y. Równość rasowa dla tych lepszych i gorszych. 746 dzień z rzędu nie podcierania dupy czuje objawy typu: k🤬i jak dziwce w p🤬dy po wybałuceniu 10 fjutach. Zwędzi niemiłosiernie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie