📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
jprdl... ciota na motorze xD takich samców alfa udają, a potem płaczą jak baby xDDDD
Cezzar napisał/a:
jprdl... ciota na motorze xD takich samców alfa udają, a potem płaczą jak baby xDDDD
Ej beta bez motorku, każde zdanie kończysz rozpoznawalnym dla debili znakami ,,xd”?
wojtekpwse napisał/a:
Ej beta bez motorku, każde zdanie kończysz rozpoznawalnym dla debili znakami ,,xd”?
mama mówi, że bym się zabił na motorze... kiedyś sobie kupie ścigacza
Typowa baba.... Gość ma otwarte złamanie nogi a ta pyta czy wszystko w porządku...
wojtekpwse napisał/a:
Potwierdzam, kończy znakiem rozpoznawalnym.
Cezzar napisał/a:
😡Aż się prosi,przetrącić ci solidnie kulasa;tak..do otwartego złamania!😡Posłuchalibyśmy wszyscy chętnie,jak byś wtedy zaśpiewał,niewyobrażalny głupku!😡
wojtekpwse napisał/a:
To dziecko z pokolenia z (czyli z🤬bów), oni tak kończą
Noga w druga strone wygieta , kość na wierzchu a laska ,,im soo sorry , are you okey?,, spokojnym glosem jakby sie nic nie stalo haha
Dlatego nigdy nie wsiadłem i nie wsiądę na dwa kółka inne niż rower.
JoSeed napisał/a:
O co tyle hałasu... do wesela się zagoi 🙃
To się już raczej nigdy nie zagoi 😉 Pomijając oczywiście kilka operacji, długą rehabilitację i wykluczenie z pracy na kilkanaście miesìecy, to problem z tą nogą pozostanie mu do końca życia
A Pani "are you ok" naprawi zderzak i będzie żyła dalej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie