Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S.P. Arnold Boczek i jego kompan szczający po ręce. Znak rozpoznawczy: bez lewej nogi.
Pompa ciepła. Ja nie wiem czemu ludzie na nie narzekają. Pompa leje w łapki grzeje.
Marek695454 napisał/a:
Ojciec nawrockiego?
Biologiczny ojciec rafała z warszawy
Jasiek93 napisał/a:
Biologiczny ojciec rafała z warszawy
I twojej matki
Marek695454 napisał/a:
I twojej matki
Czy tylko jeden jest Rafał w Warszawie? Ale miło mi, że pomyślałeś o tym kolorowym c🤬lu.

Jasiek93 napisał/a:
Czy tylko jeden jest Rafał w Warszawie? Ale miło mi, że pomyślałeś o tym kolorowym c🤬lu.
Nie obrażaj własnego ojca
Marek695454 napisał/a:
Nie obrażaj własnego ojca
Dziękuję ojciec ma się dobrze ale niestety nie ma na imię rafał. Jak to tęczowe gówno z czajki

Czajkę budował trup kaczor jak był prezydentem warszawy debilku
[ Dodano 2025-04-25, 21:50 ]
Jasiek93 napisał/a:
Dziękuję ojciec ma się dobrze ale niestety nie ma na imię rafał. Jak to tęczowe gówno z
Jasiek93 napisał/a:Dziękuję ojciec ma się dobrze ale niestety nie ma na imię rafał. Jak to tęczowe gówno z czajki