Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
KMD 2013-08-01, 16:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2013-08-01, 16:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:31 10
@all up

Tyle, jeśli chodzi o wasz ból dupy.

Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-08-01, 16:31 3
ostatni napisał/a:

Masz taki problem, że żyjesz w kraju gdzie większość należy do KK, zdecydowana większość, nawet jeśli nie praktykują, nie znają Biblii na pamięć to mają takie a nie inne poglądy. Jak nie podoba ci się zdanie ponad 90% społeczeństwa (...)

Nigdzie nie stwierdziłem, że nie podoba mi się zdanie osób wierzących, nawet - może nie uwierzysz - szanuję osoby wierzące. Nie przypisuj mi wypowiedzi, których autorem nie jestem.

Do całej reszty twojej wypowiedzi nawet nie mam zamiaru się odnosić, bo i nie bardzo jest do czego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:33
co do tej sprawy z Jezusem - nie da rady - PRZEDAWNIONA
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:33 1
''Jezus na to patrzy,lez ma pelne oczy.Pojdzie ksiadz do piekla wyzej nie podskoczy''
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:34 2
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-01, 16:37 10
Crem0wy napisał/a:

Zdarzyło się. Kościół się jebnął i nie miał jaj się przyznać.

I tak przez wieki do dzisiaj.
Zgłoś
!Timon 2013-08-01, 16:37 1
@Crem0wy

Niestety ale ludzie są za głupi, żeby zrozumieć, że nie można wszystkich nowinek naukowych przyjmować bezkrytycznie.
Najlepszym przykładem jest publikacja w Lancecie [najbardziej prestiżowe pismo medyczne na świecie] bzdurnego artykułu o szczepionkach i autyzmie.

Kościół zrzeszał najbardziej tęgie i wykształcone umysły dawnymi czasy [no przykry fakt ale fakt] i z racji "monopolu wiedzy i prawdy" musiał pilnować, żeby pod jego szyldem nie rozchodziły się żadne bzdurne i niepotwierdzone informacje. ZWŁASZCZA takie które były rewolucyjne.

Widocznie Galileusz nie umiał wiarygodnie przedstawić swoich poglądów - komu na testach nie zdarzyło się zaznaczyć dobrej odpowiedzi ale dochodząc do niej zupełnie bzdurnym tokiem myślenia?

Jak mówiła moja Chemiczka w ogólniaku - dobrze opanowaliście materiał dopiero wtedy, gdy umiecie wyjaśnić zjawisko/proces/reakcję nauczycielowi od Polskiego tak, że wszystko zrozumiał.

Jeszcze raz przytaczam jaki burdel w głowach ludziom na wiele pokoleń zrobiło opublikowanie informacji o szczepionkach i autyzmie. Lepiej opóźnić jakąś rewolucyjną wiadomość niż publikować bzdury które w postaci "mądrości ludowych" przetrwają wieki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:39 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:42 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:47 12
Wy się kłóćcie a Ja dam więcej

Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:52
jedni i drudzy nie potraficie wytłumaczyć przede wszystkim jak powstał świat, więc o co te spiny ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 16:58 4
Litości, dziecko by wygrało tą sprawę. Przecież w bibli jest jak byk, że ciała nie znaleźli na drugi dzień. Nie ma ciała nie ma dowodów...
Zgłoś
qulanogilewej 2013-08-01, 17:03 5
Wiecie jaki macie problem ?? utożsamiacie katolików ze chrześcijaństwem prawdziwym, papiestwo uważacie za prawowitych apostołów, a sami siedzicie w pogańskim kraiku, który zawsze będzie pogański - dowód ? kult Maryjki rozrośnięty do granic absurdu, Jasna Góra, Świątynia Opatrzności, Jezusek najwyższy na świecie - POGAŃSTWA większego nie można spotkać w całej Europie - polecam pojechać do Indii albo Tajlandii - posągi buddy czekają. Patrzycie potem na takie pseudo katolickie chrześcijaństwo i wyciągacie wnioski o sensie isnienia religii <mega_facepalm>
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem