@dashadow No jasne, że pamiętam, wersja angielska była najlepsza!
niech ktoś mnie uszczypnie czy to na pewno " sadistic .pl" ????????????????? świat na głowie staje
to coś przebrało młoda za alfonsa

Jakieś ukryte przesłanie ?
A jakie byly Wasze ulubione postacie ze starego Cartoona? Imo wszystkich na glowe bil skaczacy na poldupkach czerwony z krowy i kurczaka lub lasicy

.
Tak się składa, że kwintesencją zajebistości było oryginalne Cartoon Network na niemieckiej satelicie w czasach, gdy nie było jeszcze spedalone,j polskiej wersji językowej programu. Angielskiego w dużej mierze pewnie nauczyłem się właśnie dzięki tym bajkom. A gimbaza, która podnieca się polskim kanałem, to wybaczcie, ale to nie to samo.
konto usunięte
2012-06-12, 13:31
nadal na CN lecą stare kreskówki, tylko trzeba trafić w odpowiedni dzien i godzine

Ja osobiscie najbardziej lubiłam Jam Łasice i Chojraka
gieno1 napisał/a:
niech ktoś mnie uszczypnie czy to na pewno " sadistic .pl" ????????????????? świat na głowie staje
A co ? Dzieciństwa nie można powspominać ?!
A DragonBall ? Tsubasa ? Digimon ? Miś Uszatek ? Muminki ? Żwirek i Muchomorek ? Mimo iż nie CN to to były dawne czasy.
konto usunięte
2012-06-12, 16:55
Teraz mamy za to "Pora na przygode" i "Zwyczajny serial" duzo bardziej poryte baje
konto usunięte
2012-06-12, 17:00
Ja pamiętam jak będą małym miałem zawsze jakiś ciulaty CN bo nie był po polsku ale leciały tam same zajebiste rzeczy!
konto usunięte
2012-06-12, 23:42
Leci piwko za Voltaire. Fajny utwór i też go kojarzę właśnie z tej kreskówki