23 października... to nie remanent tylko zwykła inwentaryzacja
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
![]()
Zwał, jak zwał... Trzeba jednak przyznać, że inspektor dość surowy...

podpis użytkownika
Q L I M A X
Velture napisał/a:
![]()
To był remanent likwidacyjny... ślepy jesteś?

krzyks napisał/a:
To był remanent likwidacyjny... ślepy jesteś?![]()
Jeśli jestem ślepy to ty masz małego penisa

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
We francji pewnie orkan zwałby się Akhmed.. i przy okazji przeleciał wózek widłowy i ekipę magazynu.
Ja pierdziele jaka to jest siła...

Może się nauczą, że pustaki bez zaprawy, to nienajlepszy materiał budowlany, ale że wózek widłowy wywróciło to jestem pod wrażeniem.
podpis użytkownika
:oneko:
kokos_123 napisał/a:
Może się nauczą, że pustaki bez zaprawy, to nienajlepszy materiał budowlany, ale że wózek widłowy wywróciło to jestem pod wrażeniem.
To są bloczki cementowe, klei się je na cienką warstwę zaprawy, nakładaną grzebieniem, która zapewne tam była, ale skoro potrafiło wyp🤬olić trzytonowy wózek, ze środkiem ciężkości przy samej posadzce na bok, to co dopiero taką ścianę, gdzie mamy dużą powierzchnię uderzenia...

podpis użytkownika
Q L I M A X
Ten ostatni co wleciał do magazynu musiał przypadkiem otworzyc portal do winnego wymiaru
podpis użytkownika
Ola gringo