budownictwo USiA w pigułce. taka potęga, a budują takie obiekty z gównolitu. te afrykańske lepianki chyba są wytrzymalsze.
Afryka nie ma 11 flot lotniskowców.
Afryka nie ma 11 flot lotniskowców.
11 flot lotniskowców, a budynki z kartonu, które zabiera ze sobą mocniejszy wiatr. z resztą czytanie ze zrozumieniem mocno kuleje, wypowiedziałem się jedynie na temat budownictwa, a ty mi z armią wyjeżdżasz! z resztą to jedyne czym się mogą pochwalić, chociaż tam też mają niezły skansen, jak ruscy. poczytaj co polacy mieszkający w stanach mają do powiedzenia na ten temat, znam kilku, którzy stamtąd wrócili i wszyscy mają podobne zdanie: skansen

11 flot lotniskowców, a budynki z kartonu, które zabiera ze sobą mocniejszy wiatr. z resztą czytanie ze zrozumieniem mocno kuleje, wypowiedziałem się jedynie na temat budownictwa, a ty mi z armią wyjeżdżasz! z resztą to jedyne czym się mogą pochwalić, chociaż tam też mają niezły skansen, jak ruscy. poczytaj co polacy mieszkający w stanach mają do powiedzenia na ten temat, znam kilku, którzy stamtąd wrócili i wszyscy mają podobne zdanie: skansen
Tak budują, co nie przeszkadza im posiadać 2 majsilniejsze armie na swiecie i jedna z najsilniejszych gospodarek na swiecie - musisz tam koniecznie jechac i powiedziec, że ich kraj to skansen stojący niżej niż "chyba" Afryka. Daj znac jak długo sie smiali

Śmieszy mnie taka durna krytyka. Zdajesz sobie sprawę, że USA to nie tylko chaty z dykty i fentanyl na ulicach? To są skrajne przypadki. Zupełnie gdyby przyjechał do nas jakiś Amerykanin do Podlasia na totalne zadupie, zobaczy stare zniszczone chaty pod eternitem, pijaczka pod sklepem i nasrane na chodniku, po czym stwierdzi, że Polska jest biedna i c🤬jowa.
Sam Teksas gdyby był osobnym krajem, to byłby 8 gospodarką świata. Bezdomni, dragi i chaty z kartonu tego nie dokonali.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Tam mają podatki od wartości, a nie jak u nas od powierzchni. Wybudujesz z czegoś lepszego niż sklejki, to wycena będzie lepsza i urzędasy dowalą większy podatek...
Tam mają tanie ogrzewanie, prąd i paliwo - nie musza sie spuszczac nad ocieplaniem dumu, izolacja itp. Nie ma tez czesto kultury osiedlania sie w jednym miejscu na cale zycie - czesto zmieniaja miejsce zamieszkania jesli znajda prace dzies indziej - mało kto bedzie budowal dom 3 lata - tam deska deska i ogien