Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:13
Remont łazienki
pikabu • Wczoraj 18:18

Kobieta z Moskwy spaliła łazienkę podczas remontu, który robiła przy świecach

Według „Bazy”, 25-letnia Alina postanowiła odświeżyć wnętrze, ponieważ nie podobał jej się stary kran w łazience. Pomalowała go na czarno, ale farba dostała się na ścianę. Wtedy kobieta postanowiła zetrzeć plamę odtłuszczaczem.

Zapaliła przy tym świecę, która znajdowała się metr od niej. To doprowadziło do pożaru - opary zapaliły się od płomienia. Ogień objął całe pomieszczenie, a dziewczyna musiała gasić go wodą z tego samego kranu.
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 18:26 6
Tępa dzida
Zgłoś
~Prosper Wczoraj 18:37 8
Druga szara komórka przeczuwała, że to nie jest najlepszy pomysł i wysłała sygnał do właścicielki, by ta ustawiła telefon i włączyła REC.
Zgłoś
JebacPis100procent Wczoraj 18:43 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
radek225 Wczoraj 18:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rozchędażacz Wczoraj 18:54 1
Gdybym miał taką kobietę, to po takiej akcji bez wahania bym ją zostawił. Potomstwo dziedziczy iloraz inteligencji z największym prawdopodobieństwem po matce właśnie.
Zgłoś
DupaJasiu123 Wczoraj 18:59 4
Zgłoś
alexlux Wczoraj 19:07
A materiał do internetów? Ma!
Jest gejem? Jest!
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 19:15
Rozchędażacz napisał/a:

Gdybym miał taką kobietę, to po takiej akcji bez wahania bym ją zostawił. Potomstwo dziedziczy iloraz inteligencji z największym prawdopodobieństwem po matce właśnie.

Tymi powiedz lepiej w jakich okolicznościach byłbyś się za taką w ogóle brał?
Zgłoś
Antekson Wczoraj 19:32 11
Zgłoś
rutko83 Wczoraj 21:04 1
Zgłoś
trawa Wczoraj 21:21
Lubię takie. Lepsza niż zasrane leworęczne paniusie.
Zgłoś
DeLux Wczoraj 21:23 2
Prądu nie ma - palim świece. Dzięki Ukraino!
Myślałem, że wody też nie ma, ale była i co z tego.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 21:31 2
Zgłoś
Karkus Wczoraj 21:48 2
Zanim przeczytałem opis, obejrzałem filmik.
Myslałem, że ona demona jakiegoś wypędza czy inne voo-doo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem