Przedstawiam Wam reportaż o polskim najemniku i jego przygodach na misjach
może dotrze do młodych sadystów że ten portal nie jest jedynie kopią joemonstera z działem hard
bez wstępu od 1:45 około 25 minut trwa opowiastka ale myślę że warto
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-05-11, 18:04
'lekarza też mieliśmy takiego swojego, jak nie był wypity to nie operował' haha
konto usunięte
2011-05-11, 19:38
konto usunięte
2011-05-11, 20:56
bo w legii cudzoziemskiej nie ma opi******ania się, to nie polska tam na pieniądze trzeba zarobić a nie siedzieć całe życie w JW(jednostce wojskowej).
siba
2011-05-11, 21:46
chyba se to ściągnę wrzucę na komórę i będę słuchał do poduszki bo teraz mi się nie chce
co wojna robi z ludzi...
znam paru który myśli "a tam wojna dużo kasy"
a tak nie jest dużo ludzi wali sobie w łep po takich akcjach ..
konto usunięte
2011-05-12, 0:18
poczułem respekt.
Gościu jest prawdziwym koksem. Słuchałem jego głosu jakby to było kazanie jak być 200% facetem
Zawsze z chęcią słuchałem takich opowieści. To znaczy wojskowych. Jak ktoś wcześniej napisał, mieszane uczucia, ale teksty takie jak ' ruscy pojechali tam po tablice mendelejewa' 'na drugi dzien przyjechaly buldozery i kolejna flaga supermocarstwa' pokazuja jaki ten swiat jest po*ebany.
konto usunięte
2011-05-12, 9:12
Z wielką chęcią usiadłbym z gościem pod parasolem przy browarze i wysłuchał opowieści o tym co się działo w Libii.
konto usunięte
2011-05-12, 18:01
Tak... Nic tylko dalej się utwierdzać w przekonaniu o służbie ojczyźnie...
Zainteresowanym polecam również książkę "Pierwszy kontrakt" J. Wista- Polaka w szeregach Legii cudzoziemskiej
konto usunięte
2011-05-13, 1:20
Dajcie więcej
Ja ze swojej strony dodam że rozmawiałem z człowiekiem który był w legii, opowiadał jak był snajperem w afganistanie czy innym iraku.
Zrobił sobie zakład z Ukraińcem o toktóry więcej zabije tych arabów i mial niezła radochę jak o tym opowiadał...
Gość jest dziwny o.O
No ale co tak kto lubi
konto usunięte
2011-05-14, 1:21
konto usunięte
2011-05-15, 11:42
zauważcie że ten wywiad jest sklejany, przecież ona mu zadaje pytania które są wycięte dlatego w niektórych momentach tak dziwnie akcentuje