Przedstawiam Wam reportaż o polskim najemniku i jego przygodach na misjach
może dotrze do młodych sadystów że ten portal nie jest jedynie kopią joemonstera z działem hard
bez wstępu od 1:45 około 25 minut trwa opowiastka ale myślę że warto
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co on się zali myslał że idzie do szkólki leśnej-myslał ze dostanie kase za to tylko że jest zolnierzem-czasy się zmieniły że było się w wojsku siedziało się sztabie a kase leciała-żal mi ciebie chłopie.
myślałem że takie rzeczy to tylko w filmach
konto usunięte
2011-05-11, 11:35
brylant1412 ten człowiek się nie żali on chciał uświadomić między innymi takim płytkim manipulownym ludzią jak ty że swiat nie jest taki jak to pokazują w TVN , ten człowiek mówił co się dzieje na świecie przedstawił nam prawdziwe oblicze świata ... nię będe ci tego tłumaczył bo jak sam nie zrozumiesz to już twoja sprawa umrzesz głupcem manipulowanym przez telewizje , żal to mi ciebie .. tyle..
konto usunięte
2011-05-11, 12:06
konto usunięte
2011-05-11, 12:18
0:25 ataków odbytowych
konto usunięte
2011-05-11, 12:20
juz nic w zasadzie
Znam gościa który jest w woju od 12 lat i jedyne co robi to jeździ na misje "Pokojowe", z reguły nie opowiada co i jak ale zdjęcia robi zawsze...
Pamiętam jedną płytkę z fotkami.. na początku Pałac Sadama pełen złota i palm (jakieś 20 może 30 zdjęć) potem ulicę w okolicach pałacu (ponad 200 fotek) mina obok miny i rozwleczone bebechy po okolicy..
No gościu nigdy nie miał równo pod sufitem..
konto usunięte
2011-05-11, 14:29
@up
dawaj zdjęcia na harda
Niech ktoś wrzuci jeszcze takie wywiady, albo chociaż poda tytuły tego typu nagrań.
konto usunięte
2011-05-11, 15:55
Jebsienaryj napisał/a:
Znam gościa który jest w woju od 12 lat i jedyne co robi to jeździ na misje "Pokojowe", z reguły nie opowiada co i jak ale zdjęcia robi zawsze...
Pamiętam jedną płytkę z fotkami.. na początku Pałac Sadama pełen złota i palm (jakieś 20 może 30 zdjęć) potem ulicę w okolicach pałacu (ponad 200 fotek) mina obok miny i rozwleczone bebechy po okolicy..
No gościu nigdy nie miał równo pod sufitem..
Dokładnie,dawaj zdjęcia na harda i wyślij mi link,bo cofne to piwo co ci postawiłem ;p
konto usunięte
2011-05-11, 16:30