marcino_zly napisał/a:
Lepsze niż Mbewe.
Nie żaden "Mbewe", tylko Ovuvuevuevue enyetuenwuevue ugbemugbem osas!

marcino_zly napisał/a:
Lepsze niż Mbewe.
Pierwszy raz mi szkoda murzyna....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pierwszy raz mi szkoda murzyna....
Starzejesz się po prostu

we wczesnych latach 90tych Polacy nosili koszulki z napisami po angielsku, nie ważne co napisane byle w tym języku (a straszne bzdury tam były). Podejrzewam, że historia tego imienia może być podobna...
Mi mój czarny niewolnik powiedział żebym wyp🤬alał. Dopiero do mnie podczas montażu filmu to dotarło.
Dla niecierpliwych Druga minuta i 18 sek.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Mógłby zostać prezydentem tego zacnego afrykańskiego buszu. Niezła beka by była w ONZ

OpenStreetMaps napisał/a:
Mi mój czarny niewolnik powiedział żebym wyp🤬alał. Dopiero do mnie podczas montażu filmu to dotarło.
K🤬a oni już zbierają chrust na zimę, a My jeszcze nie

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Cha cha bo on powiedział madafaka i że niby się tak nazywa cha cha o iezu nie wyczymie
nowynick napisał/a:
we wczesnych latach 90tych Polacy nosili koszulki z napisami po angielsku, nie ważne co napisane byle w tym języku (a straszne bzdury tam były). Podejrzewam, że historia tego imienia może być podobna...
Jego mahoniowy ojciec poszedł naj🤬y do USC jak go rejestrował po wykluciu.
Polacy do tej pory noszą rzeczy, których nie rozumieją np P44, i inne wojenne tematy. A Naród będzie jeszcze głupszy.

OpenStreetMaps napisał/a:
Mi mój czarny niewolnik powiedział żebym wyp🤬alał..
A obserwując polskiego rolnika czujesz się jak nadzorca chłopów pańszczyźnianych?