właściwie nie wiem dlaczego dziennikarze uzurpują sobie prawo do terenu przed kamerą... ani to ich własność ani wynajęte, zwykły kawałek chodnika, po którym każdy ma prawo chodzić z dmuchanym bananem...
kevin2000 napisał/a:
Przyznac sie! Ktory to?
![]()
To zaginiony Bongman.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
nowynick napisał/a:
właściwie nie wiem dlaczego dziennikarze uzurpują sobie prawo do terenu przed kamerą... ani to ich własność ani wynajęte, zwykły kawałek chodnika, po którym każdy ma prawo chodzić z dmuchanym bananem...
I widzisz tutaj wkracza kultura osobista. Jeśli reporter robi relacje na żywo, to kultura wymaga nie wp🤬lać się akurat w to miejsce gdzie stoi kamera z bananami i innym gównem. Chcesz się pobawić bananem? Jest jeszcze pełno wolnego miejsca na chodniku gdzie możesz to robić. Niekoniecznie przed kamerą, przeszkadzając komuś w pracy.
PS K🤬a jaki wielki mikrofon.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.

Jawnie go podrywał,ale reporter nie tęczowy-więc zamiast banana mu obrobić to bananem przyj🤬

I weź się nie wk🤬ij na takiego typa , który przeszkadza Ci podczas pracy

Jak się załaduje to będe miał co oglądać na wielkanoc dzięki.
Maupajoke napisał/a:
Jak się załaduje to będe miał co oglądać na wielkanoc dzięki.
Ja p🤬le mamy 2016 a co nie którzy wciąż na adsl jada z modemu który pika jak poj🤬y.
Czy wy zdajecie sobie sprawę ze teraz mamy swiatlowody itp.?
Skad wy wzieliscie taki c🤬jowy internet, przeca ten filmik się laduje elegancko.
podpis użytkownika

erpi napisał/a:
Ja p🤬le mamy 2016 a co nie którzy wciąż na adsl jada z modemu który pika jak poj🤬y.
Czy wy zdajecie sobie sprawę ze teraz mamy swiatlowody itp.?
Skad wy wzieliscie taki c🤬jowy internet, przeca ten filmik się laduje elegancko.
Jesteś idiotą. Niech ktoś inny Ci wytłumaczy dlaczego.
podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!