Dobrze że gimby sprawdzian z przyry jutro mają i śpią, bo już by się trenerów z Fify nalazło
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Temu c🤬jowi trzeba oddać to, że ładnie zaj🤬... Ciekawę czy "giera" sina
podpis użytkownika
Ola gringo
Czemu odłamkowymi w tą swołocz nie strzelają?!
podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.
z takimi zawodnikami Ukraina powinna wystawić reprezentację Majdanu na mundial do Brazylii, nap🤬lają się ładnie, nie symulują może by coś ugrali

A Wy znowu k🤬a o tym debilstwie? Majdan i Majdan. C🤬j mnie to obchodzi?
To niby na Majdanie? lol Ty sam jestes ku*wa guziec
To jest na majdanie? No jasne
Zółte pasy no i wszyscy w podkoszulach przy -30 stopniach
No i ten brak śniegu

Wszyscy srają tym Majdanem, a zapominają, że w przeciwieństwie do pomarańczowej rewolucji, teraz mają władzę, którą sami wybrali. Poza tym, większość ludzi na majdanie jest opłacana przez ukraińskich bogaczy. Wiem, bo mój ojciec jest kapitanem na statku, i ma na pokładzie kilku ukraińców. Zawsze gdy z nimi rozmawia, to oni są przeciwni temu majdanowi, a 2/3 mówiło ojcowi, że ich żony dostały oferty pracy polegające na staniu na majdanie... Ukraina to dziki kraj, i tak naprawdę niewiele da się tam zrobić, bez ingerencji z zewnątrz. Prawo jest tak zrobione, że nie da się ruszyć z miejsca z reformami.
Do tego chciałbym przypomnieć, że liderzy opozycji chcieli by Polska oddała Ukrainie część ziem, które rzekomo do nich należą...
Do tego chciałbym przypomnieć, że liderzy opozycji chcieli by Polska oddała Ukrainie część ziem, które rzekomo do nich należą...

Majdan czy nie Majdan, ważne, że ładnie zap🤬lił. Jebnął, to jebnął, na c🤬j drążyć temat.