👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze że gimby sprawdzian z przyry jutro mają i śpią, bo już by się trenerów z Fify nalazło

To niby na Majdanie? lol Ty sam jestes ku*wa guziec
To jest na majdanie? No jasne
Zółte pasy no i wszyscy w podkoszulach przy -30 stopniach
No i ten brak śniegu

Wszyscy srają tym Majdanem, a zapominają, że w przeciwieństwie do pomarańczowej rewolucji, teraz mają władzę, którą sami wybrali. Poza tym, większość ludzi na majdanie jest opłacana przez ukraińskich bogaczy. Wiem, bo mój ojciec jest kapitanem na statku, i ma na pokładzie kilku ukraińców. Zawsze gdy z nimi rozmawia, to oni są przeciwni temu majdanowi, a 2/3 mówiło ojcowi, że ich żony dostały oferty pracy polegające na staniu na majdanie... Ukraina to dziki kraj, i tak naprawdę niewiele da się tam zrobić, bez ingerencji z zewnątrz. Prawo jest tak zrobione, że nie da się ruszyć z miejsca z reformami.
Do tego chciałbym przypomnieć, że liderzy opozycji chcieli by Polska oddała Ukrainie część ziem, które rzekomo do nich należą...
Do tego chciałbym przypomnieć, że liderzy opozycji chcieli by Polska oddała Ukrainie część ziem, które rzekomo do nich należą...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie